Helly Hansen cipele za oba spola

Bez obzira kojeg ste spola, ako tražite nove cipele, izbora neće nedostajati. Trgovine su pune cipela za muškarce i žene, za sve vremenski prilike i za sve namjene. Većina proizvođača u svojoj ponudi ima cipele za oba spola jer cipele su, uz tenisice, mnogima omiljeni komad obuće. Tražite li izvrsnu kvalitetu i prekrasan izgled, tada razgledajte Helly Hansen cipele u trgovinama.

Kvaliteta cipela za muškarce i žene

Tvrtka Helly Hansen je prije svega u svijetu poznata kao proizvođač iznimno kvalitetne obuće. Od samog početka poslovanja svoje tvrtke, utrošili su puno vremena pri istraživanju koji materijali bi bili idealni za izradu cipela. Tako su došli do odličnih materijala pogodnih za nošenje pri visokim temperaturama, ali i za nošenje pri niskim temperaturama, kao i pri kiši, snijegu i ostalim padalinama. Zbog toga, kupite li muške ili ženske Helly Hansen cipele, možete biti sigurni da ćete se u njima odlično osjećati u svim vremenskim uvjetima i godišnjim dobima.

helly hansen cipele
Obuća iz tvornice Helly Hansen

Helly Hansen cipele namijenjene za nošenje pri nešto višim temperaturama će osigurati dobru prozračnost kako vam se noge ne bi znojile. S druge strane, Helly Hansen cipele namijenjene za nošenje pri nižim temperaturama i po mokrom osigurat će vam potrebnu toplinu, a s druge strane možete biti sigurni da neće propuštati vodu.

Veliki asortiman

Bez obzira tražite li muške ili ženske Helly Hansen cipele, iznenadit će vas veliki asortiman. Dostupni su razni modeli koje ćete jednostavno uklopiti sa svojom odjećom. Nešto elegantniji modeli, za one malo ozbiljnije, kao i nešto šareniji za one koji se vole tako odjevati. Cijene variraju, a obično su najskuplje Helly Hansen cipele namijenjene za zimsko doba. No, tu cijenu opravdava odlična kvaliteta izrade te možete biti sigurni da će vam u njima noge ostati suhe, čak i prilikom hodanja po kiši, snijegu ili ako jednostavno ugazite u neku lokvu.

Helly Hansen cipele kupite na www.tenisice.hr

Patike za nogomet u raznim veličinama

Kada kupujete patike za nogomet, vjerojatno je izgled ono što ćete prvo primijetiti. Zbog toga su danas patike za nogomet često pune raznih šarenih boja kako bi vam privukle pozornost. Kada ste pronašli nekoliko modela koji vam se sviđaju, vjerojatno će vaš sljedeći korak biti cijena. Ako je i ona zadovoljavajuća, preostaje vam još jedan korak, a to je odabir pravilne veličine i isprobavanje.

Razne dostupne veličine

Odabir ispravne veličine je vrlo bitan. A najbolje ćete ju odrediti ako isprobate nekoliko različitih brojeva. Ono što je karakteristično za neke proizvođače patika za nogomet su razne dostupne veličine, ne samo u obliku cijelog broja. Kod klasičnih patika, uglavnom možete birati veličinu na bazi cijelih brojeva, primjerice veličine 40,41 i slične.

Neke patike za nogomet dostupne su i u puno većem rasponu brojeva. Na primjer, nemojte se iznenaditi ako pronađete patike za nogomet veličine 41 1 ili 41 1/3. Upravo te male razlike omogućavaju vam da pronađete onu idealnu veličinu koja vam odgovara. Jer vjerojatno ste i sami ponekad probali neke patike čiji broj vam je bio prevelik, a onaj broj manji nije bio dovoljno velik. Pa ste pomislili kako bi bilo idealno da postoji neki broj između ta dva. A kod nekih patika za nogomet on postoji.

kopačke za nogomet

Naravno, nemojte očekivati da ćete takav veliki asortiman brojeva pronaći za sve modele. Obično se radi o najpopularnijim modelima patika za nogomet. Isto tako, mnoge trgovine zbog nedostatka mjesta često nemaju toliko veliki izbor. U tom slučaju, uvijek se možete okrenuti internetskoj kupnji. Brojni proizvođači posjeduju vlastite internetske trgovine u kojima možete pronaći baš sve modele koje imaju u ponudi, kao i sve dostupne veličine. Jedina mana takve kupnje će mnogima biti čekanje dok proizvod ne stigne na kućnu adresu. No, s druge strane, možete biti zadovoljni jer ste cijeli proces kupnje obavili iz udobnosti svog doma.

Važno je imati dobre tenisice za trčanje

Tržište obućom danas je prepuno različitih komada obuće. Kada je riječ o najpopularnijem komadu obuće, onda su to svakako tenisice. Tenisice su odavno mnogima omiljeni komad obuće koji mogu kombinirati na razne načine, a ujedno su i vrlo udobne. Nekada se tenisice nisu razlikovale po svojoj namjeni, no danas je situacija bitno drugačija. Tako su danas u trgovinama tenisice kategorizirane po svojoj namjeni. A vrlo veliki udio tenisica u trgovinama čine tenisice za trčanje.

tenisice za trčanje
Važno je imati dobre tenisice za trčanje

Pripazite na kvalitetu

Bavite li se trčanjem, profesionalno ili rekreativno, bit će vam potrebne tenisice za trčanje. Mnogi zanemaruju činjenicu o važnosti tenisica pa kupuju bilo kakve tenisice za trčanje. No, nikako ne biste smjeli počiniti takvu pogrešku. Naime, tenisice za trčanje posebno su prilagođene nozi i onome za što su namijenjene, trčanju. Ukoliko pokušate trčati u klasičnim tenisicama, one vam u određenim trenucima neće pružiti dovoljno stabilnosti i bit ćete podložniji ozljedama. Možda ste i sami ponekad pokušali potrčati u običnim tenisicama i doživjeli da vam se noga oklizne i da krivo stanete. A upravo loše tenisice su krive za tako nešto. Zbog toga je bolje uložiti u kvalitetne tenisice za trčanje kako biste spriječili moguće ozljede.

Većina robnih marki koje proizvode i prodaju tenisice ima i posebnu kategoriju ovakvih tenisica. Cijene se razlikuju, kao i sam izled.Prilikom kupnje ne biste trebali toliko pažnje posvećivati samom izgledu, već udobnosti. Zato prije kupnje isprobajte tenisice kako biste bili sigurni da vam pristaju u potpunosti. Poneki modeli dolaze čak u velikom broju veličina, čak i u rasponu od pola broja. Tako ako vam je ponekad potrebno da vam tenisice za trčanje budu samo mrvicu veće ili manje, postoji mogućnost da ćete pronaći tu idealnu veličinu. A kada je pronađete, preostaje vam samo da izađete i potpuno sigurno uživate u trčanju u svojim tenisicama za trčanje.