Ljeto bez brige donose Adidas natikače

Natikače su nezaobilazan dio obuće za ljeto – bilo da su vaša omiljena obuća za šetnju do plaže ili pak u njima volite provoditi vrijeme i kada niste uz more. Dobre natikače zamijenit će drugu obuću u vrućim ljetnim danima i učiniti svaki vaš korak ugodnim, no kako biste bili sigurni u kvalitetu i trajnost natikača birajte provjerenu kvalitetu.

Bez bolnih koraka

Najveći problem kod kupnje natikača predstavlja njihov potplat. Većina natikača dolazi s potplatom od gumene pjene koja se lako stanji tijekom korištenja. To znači da ćete već nakon nekoliko dana korištenja početi osjećati kamenčiće pod stopalom, a kratko nakon toga i udarac svakog koraka. Upravo radi toga, želite li natikače koje će vam trajati cijelu sezonu, pa i dulje, odaberite provjerene marke, kao što su Adidas natikače. Dugotrajne, kvalitetne i moderne, Adidas natikače najbolji su odabir za vaša stopala ovo ljeto!

adidas natikače

U vodu ili po gradu

Adidas natikače možete nositi gdje god poželjeli – bilo da se šećete po gradu ili pak uživate u osvježavajućim valovima mora, vaše Adidas natikače pratiti će vas bez problema. Jedan od najvažnijih aduta Adidas natikača jest njihova kvaliteta. s obzirom da su napravljene da traju, Adidas natikače lako će izdržati vruć asfalt, slano more, kloriranu vodu bazena, jako sunce i sve ostale prepreke koje stavite pred njih – i to bez da promjene teksturu, izgube boju ili se na bilo koji način promjene!

Moderno i jednostavno

Klasičan, jednostavan izgled Adidas natikača čini ih najboljim izborom za ljeto. Uz Adidas natikače ne možete pogriješiti – jednostavna silueta i zanimljiv uzorak poznatih Adidas linija čini ih pravim ljetnim evergrinom. Nosite ih u slobodno vrijeme, dok se opuštate ili zabavljate, krenite s njima u nove turističke avanture ili samo do trgovine – i za to vrijeme izgledajte opušteno, moderno i elegantno. Adidas natikače svaki će korak učiniti laganim i ugodnim, a svaku će vašu kombinaciju upotpuniti poznatim Adidas stilom.

Pogledajte ponudu na web stranici hervis.hr.

Intex obogaćuje ljeto

Ljeto nam se sve više bliži, a s njime i želja da se osvježimo u bazenu ili pak odmorimo u hladu nekog drveta. Kako bi ovo ljeto bilo što ugodnije, dobro je već sad krenuti u pripreme i za odmor od ljetnih vrućina pronaći najbolje dodatke, bilo da se radi o madracima na napuhavanje na kojima ćemo plutati na površini ili bazenima za osvježenje u udobnosti vlastitog vrta.

Mala oaza nadohvat ruke

Nema mnogo stvari koje nam više odgovaraju od osvježenja od ljetnih vrućina u maloj oazi u vlastitom vrtu. Ako ovo ljeto niste u mogućnosti posjetiti lijepe plaže na moru, duh opuštanja uz obalu dovezite u svoje dvorište uz široku ponudu Intex bazena. Mala oaza u vašem vrtu barem će malo umanjiti želju za morem i omogućiti vam da se u tren oka osvježite u udobnosti vlastita doma!

Zabava na valovima

Rijetko tko od nas može si priuštiti vlastiti otok ili jahtu za uživanje na moru po ljeti – ipak, barem dio uživancije na valovima možemo si priuštiti uz Intex madrace na napuhavanje. Za razliku od klasičnih „luftića“, Intexovi madraci na napuhivanje sa sobom imaju i mali krov koji vas čuva od sunca. A s dimenzijama od 199 x 150 cm na ovaj ćete se kauč na vodi moći popeti skupa s prijateljima, i tako zajedno imati vlastiti mali party na vodi!

Nenadani gosti

Ljeto je za mnoge i vrijeme za putovanja, no ako vam je u goste nenadano došao prijatelj ili rođak, uz Intex ne morate brinuti oko toga gdje će oni provesti noć. Udobni madraci na napuhavanje koje je gotovo nemoguće probušiti pouzdan su partner bez obzira organizirate li zabavu na kojoj će kod vas prenoćiti prijatelji ili pak želite spavati na udobnoj i mekoj površini madraca čak i ako ste u prirodi. Intex madraci lako se mogu ispuhati i pospremiti jednom kada ih više ne koristite.

Za više ponude posjetite našu stranicu hervis.hr.