Razbijanje predrasuda

Razbijanje predrasuda

kape šilterice

Kad god se spomenu kape šilterice prva asocijacija mnogih su osobe koje slušaju hip hop i to specifično muške osobe. Moda i modni trendovi u posljednjih nekoliko godina pokazali su nam kako je došlo vrijeme za razbijanje tih i takvih predrasuda jer su kape šilterice u zadnje vrijeme ušle na velika vrata u ormare pripadnica ljepšeg spola.

Ono što je najbitnije je da se odabrana kapa šilterica vama sviđa, nevažno radili se o staroj kapi šilterici iz očevog ormara ili novoj kupljenoj u high street trgovini.

Kombiniranje s odjevnim predmetima

S obzirom na to da se većinom smatra muškim odjevnim predmetom, mnoge žene ne znaju kako bi kombinirale kape šilterice s ostatkom svog ormara. Zbog toga donosimo nekoliko prijedloga:
• jednostavna kombinacija – podrazumijeva traperice, majicu i košulju oko struka s raspuštanom kosom i kapom šiltericom kao odličnom kombinacijom za šetnju gradom ili odlazak na kavu
• kombinacija za casual izlazak – podrazumijeva prethodnu odjevnu kombinaciju uz dodatak nakita, laganog make upa-a i okretanje kape šilterice
• proljetna kombinacija – podrazumijeva kratke hlačice ili suknju, topić, raspuštanu kosu i kapu šiltericu
• dotjerana kombinacija- podrazumijeva kožne hlače ili suknju, kožnu jaknu i kapu šiltericu kao dobitnu kombinaciju za izlazak s prijateljicama

Opcije održavanja

S obzirom da se kape šilterice ne smiju prati u perilici rublja preostaje vam ručno pranje kao najbolja opcija. Masne dijelove na kapi oprat ćete uz pomoć sredstva za pranje suđa i to na način da na masni dio nanesete kap sredstva i istrljate mekanom četkicom za zube te kratko ostavite da odstoji nakon čega je isperete vodom.

Još jedna od opcija, možda na prvi pogled čudna je pranje kape šilterice u perilici suđa. Naime, u tom slučaju kapu šiltericu je potrebno staviti na gornju rešetku i uključiti eco program koji sam određuje temperaturu pranja, u spremnik staviti klasično sredstvo za pranje suđa te upaliti perilicu. Kapa šilterica bi trebala izaći čista i nedeformiranog oblika.

Mladi kao fokusna skupina

Tvrtka Skechers američka je tvrtka koja se bavi proizvodnjom obuće za mlade. S obzirom da su im fokusna skupina mladi, Skechers je u proizvodnji svoje obuće veliku pozornost obratio izgledu svojih modela, ali i praćenju najnovijih modnih trendova inkorporirajući u svoju proizvodnju najnovija dostignuća moderne proizvodnje obuće koju karakterizira udobnost i moderan izgled.

Velik i specijaliziran asortiman

Skechers u svom asortimanu nudi nekoliko kategorija obuće prilagođenih različitim potrebama korisnika. Tako korisnici mogu birati između idućih linija obuće:
• Skechers sport – najpopularnija kolekcija Skechers tenisica namijenjena aktivnostima na otvorenom, a opremljene su sustavom koji podupire i stabilizira stopalo i sprječava njegovu torziju
• Skechers active – cipele namijenjene aktivnom životnom stilu koje su vrlo udobne
• Skechers kids – tenisice namijenjene djeci koje uzimaju u obzir sva anatomska svojstva stopala i kombiniraju ih s atraktivnim izgledom
• Skechers out – cipele s visokim potplatom i prirodnim materijalima koji omogućuju optimalnu temperaturu stopala

skechers

Temeljna obilježja

Prva asocijacija na Skechers tenisice i cipele brojnima je najprije udobnost koju omogućuje anatomska linija cipela i tenisica čime se prevenira umor u stopalima, nogama i leđima kao i mogućnost bilo kakve ozljede. Anatomski oblik tenisica omogućuje Skechers tenisicama i savršeno i udobno hodanje po ulici, ali i odlično prianjanje trkaćim stazama.
Skechers u proizvodnji svojih tenisica i cipela stoga uzima u obzir savršenu fiksaciju stopala i maksimalno prianjanje tenisica svim vrstama podloga. Osim vrhunske udobnosti i dobre anatomske strukture, ove tenisice i cipele poznate su i po svom modernom i atraktivnom izgledu pa tako u velikom broju modela noga zapravo izgleda manje nego što zapravo je. Također, Skechers tenisice su vrlo mekane zbog čega hodanje i trčanje čine ugodnijim i udobnijim. Održavanje je vrlo jednostavno jer se upravo zbog svoje mekoće i prozračnosti mogu prati u perilici rublja nakon koje se vrlo brzo suše i spremne su za ponovno korištenje.