Adidas tenisice

Adidas sponzor Realu i Ronaldu

Svaki sportaš, koji pripada nekome klubu treba neku opremu, po kojoj će ga ljudi prepoznati kad će se obuči u nju, kad odlazi na trening, kad u njoj trenira ili kad šeće gradom u kojem igra. Oni slabiji igraći i klubovi moraju opremu za sebe kupovati sami, a oni veći poput Ronalda i Real Madrida, dobiju sponzorsku opremu od tvrtki kao što je Adidas. Velike tvrtke koje proizvode sportsku opremu uvijek nađu klubove, koje mogu sponzorirati, pa je tako i Adidas pronašao Real Madrid, da jih obuče i založi sa svojim proizvodima.

Kad se neka tvrtka odluči, da će nekog sponzorirati, za to mora puno platiti ali za uzvrat dobiju veliku reklamu za to. Adidasov logotip se tako nalazi na svim Realovim proizvodima, pa tako i na Ronaldu, koji je jedna od najvećih njihovih zvijezda. Ronaldo baš zbog tog sponzoriranja mora na mnoga snimanja reklama, gdje se rade video spotovi sa različite Adidasove proizvode, kao što su tenisice, majice, dresovi, lopte i mnoge druge stvari koje upotrebljavaju nogometaši ili navijači, koji vole taj veliki klub sa tradicijom, koji dolazi iz Španjolske, a njihov najveći suparnik je Barcelona i njihov Lionel Messi.

Želite li Adidas dres, da će biti u bojama Real Madrida, a da je na njemu još Ronaldovo ime, ona ćete morati takav dres potražiti negdje na internetu ili u nekim većim trgovinama. Adidas na službenoj stranici od Reala prodaje sve proizvode, koje izrađuju za taj klub, pa se tako svaki navijač može obući u njihovu trenirku, majicu, dres svog omiljenog igrača ili u neki drugi komad odjeće, kojeg poželi. Ako pak se odlučite, da ćete posjetiti stadion Santiago Bernabeu, na kojem Real igra svoje utakmice, onda pak možete sve željene navijačke proizvode kupiti u trgovini, koja se nalazi na stadionu i založena je sa svime što možete poželjeti i što si možete zamisliti, da bih stavili na svoje tijelo.

http://www.tenisice.hr/

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.