Brooks

Brooks tenisice za sve želje i načine trčanja

Početi sa trčanjem čini se vrlo jednostavnim i tako izgleda – potrebne su vam neke tenisice, kakva sportska majica i nekoliko dobre volje i već možete otići u prirodu, da tamo otrčite kakav kilometar, dva ili dvadeset njih, sve je odvisno od toga, kako dobro ste spremni i koliko energije je u vama. Sve ovo čini se vrlo jednostavno, ali nije baš tako – kad ćete početi trčati vrlo brzo ćete u nogama osjetiti, da nešto nije u redu, ako niste odabrali prave tenisice za vaše noge, pa tako probajte odabrati Brooks tvrtku, koja izrađuje mnoge različite modele. Brooks vam može ponuditi vrlo stabilne tenisice, lagane tenisice za utrke, pa i minimalističku ili dobro blaženu tenisicu, vi samo morate odabrati što trebate i što želite.

Počeli ste trčati, a pred vama su različiti tereni, na kojima se nalazi trava, kamenja, asfalt, drveće i još mnogo toga, što vas može sresti u prirodi. Baš za sve to kod Brooksa imaju rješenje. Ako će vam zatrebati neka stabilna tenisica, za kakve malo bolje divlje terene, onda je ovdje Brooksov model Ravenna 4, koji ima vrlo debeo i odlično blažen potplat i omogućit će vam trčanje po kamenju, travama i ostalim divljim terenima. Ako ste se pak odlučili, da ste već dovoljno dobri i odlazite na neke utrke, gdje ćete probati oboriti vaš najbolji rezultat, onda je ovdje tako zvana „racerka“ i model Racer ST 5, koji je vrlo lagan i brz i omogućit će vam vrhunsko trčanje.

Brooks kao takav ima u svojoj ponudi još mnoge druge modele tenisica, koje možete nabaviti, pa su tako između vrlo zanimljive modele za minimalističko trčanje uvršteni na primjer Pure Connect 2, a između one, koje imaju najbolje blaženje se uvrštava Brooks Glycerin 10, koji je do sada napravio najviše između njihovih tenisica i sa njime praktičko nitko nije bio razočaran. Kao što smo već rekli, na vama je, što ćete kupiti, potreban vam je novac i znanje što vam treba, a onda je odabir stvarno jednostavan.