crocs sandale

Crocs sa vama u velikim gradovima

Ljeto je ovdje, vrijeme, kad su mnogi na moru – to znači, da mnogi bježe iz velikih gradova, ali za sve one, koji znaju što rade je to odlična prilika, da otiđu baš na kakav izlet, koji bih bio nekoliko drugačiji. Sve što vam treba je automobil, dobra volja, kakav ruksak, u njega nekoliko hrane, slatkiša i vode, i na noge nešto udobno, kao što su na primjer sandale Crocs i možete krenuti na put. Mogućnosti u blizini Hrvatske ima mnogo, pa možete tako na primjer za kakav sat ili dva vožnje biti v lijepoj Ljubljani, ako tome dodate još kakav sat vožnje, možete u Veneciju ili do Beča – sve su to gradovi, u kojima stvarno imate što vidjeti i u njima uživati maksimalno!

Ako ste dobili ideju, da bih stvarno mogli u Ljubljanu ili Beč, onda stvarno morate u tim gradovima pogledati njihove zoološke vrtove – mnoge divlje životinje, koje ne možete vidjeti svaki dan, pored kojih se možete prošetati, neke od njih čak dodirnuti – ako imate još djecu, to će stvarno biti nešto izvanredno! Ovdje samo nemojte zaboraviti, da u takvim velikim gradovima, udaljenosti od mjesta do mjesta nisu baš malene, pa je tako jako bitno, da na nogama nosite obuću, u kojoj se osjećate što bolje, udobno, takvu obuću, koja diše i sa kojom možete lagano hodati i kretati se posvuda – takva je na primjer obuća Crocs!

Ako smo na početku spomenuli Veneciju, onda još koja riječ o njoj – grad, na kojem će biti puno vode, u ljetnim danima je stvarno zanimljiv, jer možete uživati u suncu i u različitim kavanama, koje se nalaze na trgovina. Jedino što je potrebno znati je, da je to vrijeme, kad je i puno Talijana na dopustu, pa ćete vjerojatno u to doba godine imati veliku gužvu – ali neka vas to ne smeta, grad je sam po sebi tako zanimljiv i lijep, da ćete i uz svu gužvu moći maksimalno uživati u njegovim ljepotama!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.