Intex obogaćuje ljeto

Ljeto nam se sve više bliži, a s njime i želja da se osvježimo u bazenu ili pak odmorimo u hladu nekog drveta. Kako bi ovo ljeto bilo što ugodnije, dobro je već sad krenuti u pripreme i za odmor od ljetnih vrućina pronaći najbolje dodatke, bilo da se radi o madracima na napuhavanje na kojima ćemo plutati na površini ili bazenima za osvježenje u udobnosti vlastitog vrta.

Mala oaza nadohvat ruke

Nema mnogo stvari koje nam više odgovaraju od osvježenja od ljetnih vrućina u maloj oazi u vlastitom vrtu. Ako ovo ljeto niste u mogućnosti posjetiti lijepe plaže na moru, duh opuštanja uz obalu dovezite u svoje dvorište uz široku ponudu Intex bazena. Mala oaza u vašem vrtu barem će malo umanjiti želju za morem i omogućiti vam da se u tren oka osvježite u udobnosti vlastita doma!

Zabava na valovima

Rijetko tko od nas može si priuštiti vlastiti otok ili jahtu za uživanje na moru po ljeti – ipak, barem dio uživancije na valovima možemo si priuštiti uz Intex madrace na napuhavanje. Za razliku od klasičnih „luftića“, Intexovi madraci na napuhivanje sa sobom imaju i mali krov koji vas čuva od sunca. A s dimenzijama od 199 x 150 cm na ovaj ćete se kauč na vodi moći popeti skupa s prijateljima, i tako zajedno imati vlastiti mali party na vodi!

Nenadani gosti

Ljeto je za mnoge i vrijeme za putovanja, no ako vam je u goste nenadano došao prijatelj ili rođak, uz Intex ne morate brinuti oko toga gdje će oni provesti noć. Udobni madraci na napuhavanje koje je gotovo nemoguće probušiti pouzdan su partner bez obzira organizirate li zabavu na kojoj će kod vas prenoćiti prijatelji ili pak želite spavati na udobnoj i mekoj površini madraca čak i ako ste u prirodi. Intex madraci lako se mogu ispuhati i pospremiti jednom kada ih više ne koristite.

Za više ponude posjetite našu stranicu hervis.hr.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.