Izaberite jedno od skijališta u Sloveniji

Mnogi je onih koji prvo odaberu državu kao destinaciju za skijanje, a onda detaljnije pregledavaju ponudu skijališta. Budući da je Slovenija sve češći odabir mnogih skijaša kao idealna destinacija, sljedeći korak je odabir nekog od skijališta u Sloveniji. A taj odabir nije nimalo jednostavan jer Slovenija nudi na izbor mnogo skijališta koje će svojom ponudom zadovoljiti i one najzahtjevnije.

Najveće skijalište u Sloveniji

Dva skijališta u Sloveniji koja se ističu svoj veličinom i ponudom staza su svakako Mariborsko Pohorje i Krvavec. Mariborsko Pohorje prekriva čak 250 hektara površine te je ujedno i najveće skijalište u Sloveniji. Česti je izbor skijaša iz Zagreba jer je udaljenost do njega samo 122 km. Osim staza za skijanje, posjeduje i staze za skijaško trčanje te sankanje. Okruženo je mnoštvom žičara tako da nećete imati problema s transferima po skijalištu. Ovo skijalište odlično je prometno povezano s Mariborom te je udaljenost do centra grada vrlo mala. To je odlično za one koji ne žele cijelo vrijeme provesti na samom skijalištu nego žele i istražiti okolicu. Tako već za nekoliko minuta vožnje autom možete doći do centra Maribora te uživati u svim njegovim znamenitostima. Isto tako, Mariborsko Pohorje i Maribor su povezani s gradskom linijom autobusa pa se možete koristiti i tim oblikom prijevoza. Za razliku od nekih drugih skijališta u Sloveniji, Mariborsko Pohorje je popularno i po tome što osigurava minimalno 100 dana skijanja. To će osigurati prirodni snijeg ili snježni topovi.

Mariborsko Pohorje skijašima osim skijanja nudi i razne druge dodatne usluge. Wellness usluge sve više spadaju u jedan od obveznih dodataka pa ni Mariborsko Pohorje nije izuzetak. Mnogi se nakon dana provedenog na snijegu vole opustiti s raznim masažama, u saunama, kupeljima, itd. A ovo skijalište u Sloveniji nudi jako veliki izbor tih usluga te će svatko moći pronaći nešto za sebe.

rogla.eu/hr/sto-ciniti/zimi/skijanje-i-daskanje

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.