Razbijanje predrasuda

Razbijanje predrasuda

kape šilterice

Kad god se spomenu kape šilterice prva asocijacija mnogih su osobe koje slušaju hip hop i to specifično muške osobe. Moda i modni trendovi u posljednjih nekoliko godina pokazali su nam kako je došlo vrijeme za razbijanje tih i takvih predrasuda jer su kape šilterice u zadnje vrijeme ušle na velika vrata u ormare pripadnica ljepšeg spola.

Ono što je najbitnije je da se odabrana kapa šilterica vama sviđa, nevažno radili se o staroj kapi šilterici iz očevog ormara ili novoj kupljenoj u high street trgovini.

Kombiniranje s odjevnim predmetima

S obzirom na to da se većinom smatra muškim odjevnim predmetom, mnoge žene ne znaju kako bi kombinirale kape šilterice s ostatkom svog ormara. Zbog toga donosimo nekoliko prijedloga:
• jednostavna kombinacija – podrazumijeva traperice, majicu i košulju oko struka s raspuštanom kosom i kapom šiltericom kao odličnom kombinacijom za šetnju gradom ili odlazak na kavu
• kombinacija za casual izlazak – podrazumijeva prethodnu odjevnu kombinaciju uz dodatak nakita, laganog make upa-a i okretanje kape šilterice
• proljetna kombinacija – podrazumijeva kratke hlačice ili suknju, topić, raspuštanu kosu i kapu šiltericu
• dotjerana kombinacija- podrazumijeva kožne hlače ili suknju, kožnu jaknu i kapu šiltericu kao dobitnu kombinaciju za izlazak s prijateljicama

Opcije održavanja

S obzirom da se kape šilterice ne smiju prati u perilici rublja preostaje vam ručno pranje kao najbolja opcija. Masne dijelove na kapi oprat ćete uz pomoć sredstva za pranje suđa i to na način da na masni dio nanesete kap sredstva i istrljate mekanom četkicom za zube te kratko ostavite da odstoji nakon čega je isperete vodom.

Još jedna od opcija, možda na prvi pogled čudna je pranje kape šilterice u perilici suđa. Naime, u tom slučaju kapu šiltericu je potrebno staviti na gornju rešetku i uključiti eco program koji sam određuje temperaturu pranja, u spremnik staviti klasično sredstvo za pranje suđa te upaliti perilicu. Kapa šilterica bi trebala izaći čista i nedeformiranog oblika.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.