Kvalitetna obuća i odjeća za široke mase

Puma AG je njemačka multinacionalna tvrtka koja proizvodi sportsku i ležernu odjeću i obuću. Pumino sjedište je u Herzogenaurachu, a tvrtka je osnovana 1924. godine pod nazivom Gebruder Dassler Schuhfabrik. Osnivači su dva brata- Adolf i Rudolf Dassler. Nakon nekog vremena došlo je do svađe i pogoršanja odnosa među braćom pa je tako 1948. godine došlo do podjele tvrtke na dva dijela. Adolf je svoju tvrtku nazvao Adidas, dok je Rudolf svoju nazvao Puma.

puma tenisice

Promocija Puma tenisica

Tvrtka Puma osnovana je 1. listopada 1948. godine, a prvu promociju Puma tenisice mogu zahvaliti igraču zapadne Njemačke Herbertu Burdenskom, strijelcu prvog poslijeratnog gola. Osim kopački, Puma je počela proizvoditi i atletske tenisice koje je promovirao svjetski poznat i priznat sprinter Usain Bolt.

Puma tenisice za razne namjene

Unatoč tome što je Puma svoju povijest utemeljila na proizvodnji sportskih i atletskih tenisica, neosporno je kako su Puma tenisice vremenom postale znak određenog lifestylea. Puma tenisice karakterizira sportski, casual i šminkerski stil. One su jednostavne, no tu jednostavnost razbija zakrivljena linija ili silueta pume.
Njihove boje prilagođene su obama spolovima pa ih najčešće možete pronaći u bijeloj, plavoj, crvenoj i zelenoj boji. Sve su Puma tenisice izrađene od čvrstog i kvalitetnog materijala pa su stoga nosive tijekom svih godišnjih doba. Avila model Puma tenisica prilagođen je šetnjama i urbanom načinu života pa ih možemo smatrati i šminkerskim tenisicama. Modeli Oslo, Roma i Glide imaju povišeniji džon, dok Future i Droft Puma tenisice imaju niži džon. Upravo zbog toga, imate više izbora, s obzirom na svoje želje, ukus ili zdravstveno stanje stopala. Puma tenisice su većinom izrađene od kože, a neke su izrađene i od antilopa. Potplati su gumeni što omogućava udobnost pri hodanju, duži vijek trajanja tenisica jer je guma otpornija na guljenje od primjerice kože, ali i veću stabilnost. Ovdje pogledajte ponudu modela Puma tenisica.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.