Asics obuća

Minimalistička obuća Asics

Minimalistička obuća ili bosonogo trčanje nije jedno i isto, kod bosonogog trčanja imaju trkači na nogama samo kakve „čarape“ sa gumijastim potplatom, ili potpuno ništa, a kod minimalističke obuće je nešto sasvim drugo. Ako pogledamo Asics minimalističku obuću onda je na prvi pogled vidjeti, kao da ide za običnu, klasično obuću za trčanje, ali nije baš tako. Kod te minimalističke obuće je potplat praktički bez ikakvog blaženja i pad između zadnjeg dijela i prednjeg dijela tenisice je skoro nikakav, što znači, da sa tom Asics tenisicom morate paziti kako trčite, te da vas ona sili, da trčite pravilno i da iz dana u dan što više popravljate svoj korak.

Kod Asicsa su u posljednje vrijeme na trg lansirali dva vrlo zanimljiva modela tenisica, koji dolaze iz skupine za minimalističko trčanje. Prvi model je Asicsov GEL 33 Excel 2, koji je izvanrednog izgleda, moderan i lijepih boja, ali pored toga ima ugrađene i zadnje tehnologije materijala, koje pružaju trkaču vrlo lagan korak, te odličnu komunikaciju sa podlogom po koji trči. Sljedeći model, koji je u prodaji nekoliko jeftiniji je model GEL Lyte 33 2, koji ima napravljene novosti u potplatu, koje trkaču omoguće još više slobode i užitka kod trčanja.

Ova dva Asics modela su samo dio njihove ponude za minimalističko trčanje, pa je tako najbolje, da si svu njihovu ponudu pogledate na domaćoj Internet stranici Asics, gdje možete pronaći sve modele, od minimalističkih, do onih sa maksimalnim blaženjem, koji vašim nogama nude stabilnost, udobnost i užitke u trčanju. Koji model čete odabrati ostaje na vama, jer samo vi znate kako trčite, gdje po kakvim podlogama trčite i što od tenisice očekujete – kad sve to zbrojite, onda najlakše odaberete tenisice, koje su napravljene za vaše noge i koje će zadovoljiti vaše potrebe, koje imate kod trčanja ili kakvog drugog sporta u prirodi.

Internetna stranica

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.