Obuća za cijelu obitelj

Danas na tržištu postoje brojni proizvođači obuće. Tržište je veliko i čak i mali proizvođači imaju šanse probiti se i doći do velikog broja kupaca, ako imaju dobre proizvode. Tako je krenula i američka tvrtka Skechers osnovana 1992.g u Kaliforniji. Njihova niša je bazirana na obući za svakodnevno nošenje, tzv. casual obuća.
U samom početku proizvodili su čizme i tenisice za skejtere, a kasnije su proširili proizvodnju na atletsku i svakodnevnu obuću za žene, muškarce i djecu. Taj pristup je urodio plodom jer je Skechers danas među kupcima prepoznat kao vrlo stabilna tvrtka s iznimno kvalitetnim proizvodima.

Posebna linija obuće

Skechers je iznimno ponosan da svoju seriju obuće s ugrađenom memorijskom pjenom (Skechers Memory Foam). Riječ je o posebnom materijalu koji se prilagođava svakom stopalu. To znači da će svako obuvanje ovakvih modela rezultirati s potpunom udobnošću tijekom njihovog nošenja. Ova serija je posebno označena u trgovinama i dostupna je svima.

Obuća

Obuća za sve

Skechers obuća dostupna je za muškarce, žene i djecu. U trgovinama ćete pronaći brojne modele, dostupne u različitim bojama, dizajnima, ali i različitih veličina kako bi bili dostupni što većem broju ljudi. Trgovine uglavnom imaju lijepo kategorizirane modele, koji se redovito mijenjaju, pogotovo ovisno o godišnjim dobima. To znači da ćete pred ljeto imati veliki izbor ljetne Skechers obuće, poput raznih sandala, japanki i sličnog, a pred zimu će u ponudi biti razne cipele, čizme i slični komadi obuće.

Brojne trgovine diljem svijeta

Skechers je u početku imao trgovine samo diljem SAD-a, no zbog ogromne popularnosti, proširio je mrežu svojih trgovina diljem svijeta. Danas se tako u brojnim gradovima može pronaći i više od jedne Skechers trgovine s obućom. Također, Skechers trgovine možete pronaći i u većini trgovačkih centara. A svim Skechers trgovinama s obućom je zajedničko jedno – vrlo veliki asortiman kvalitetne obuće po prihvatljivim cijenama

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.