Prijelaz sezona i pojava potrebe za kupnjom ženske zimske jakne

Prolaskom jeseni i opraštanjem od lijepih i tankih jakni, dolazi zima i počinjemo razmišljati o toplim, zimskim jaknama. Kako bismo izbjegli drhtanje u zimskim danima, vrlo je važan odabir dobre zimske jakne. S obzirom na ogromnu ponudu istih, slijede neki savjeti za lakši odabir ženske zimske jakne.

Koraci do savršene ženske zimske jakne

Pri izboru ženske zimske jakne važno je paziti na odgovarajuću dužinu, boju i kroj. Željena ženska zimska jakna mora pristajati vašem tijelu. U zimskoj jakni se morate osjećati udobno, ne smije vas stezati na prsima ili leđima kada pomičete ruke, zatvarač ili gumbi se ne smiju otvarati jer je to znak da je jakna preuska. Kako ne biste kupili preusku jaknu, pri isprobavanju obucite deblju odjeću, onakvu kakva se i inače nosi zimi. Zimska jakna vam mora pristajati i stilski, zato je vrlo važno odabrati onu koja pristaje uz vaš uobičajeni stil odijevanja.
Ženske zimske jakne moraju odgovarati vašoj liniji tijela. Ako imate liniju u obliku jabuke odaberite model s udubljenjima u obliku slova V koji će vas stezati od bokova do sredine bedara čineći vas mršavijima. Ako imate kruškoliki oblik tijela odaberite zimsku jaknu A kroja će prekriti široke bokove ili jakne sa širokim kragnama koje će preusmjeriti pozornost s bokova na područje vrata itd. Odaberite žensku zimsku jaknu prikladne boje. Trenutno su vrlo popularne crvene, sive, tamno plave, maslinaste, smeđe i bež jakne. Upravo se ženske zimske jakne ovih boja najlakše kombiniraju sa zimskom odjećom koju već posjedujemo u ormaru.

Bonus savjet za bolji odabir jakneženska zimska jakna

Unatoč svim smjernicama vezanim uz krojeve i boje, najvažnije je da se u odabranoj ženskoj zimskoj jakni osjećate samopouzdano. Također, osim pristajanja liniji i stilu, važno je obratiti pozornost i na budžet koji možete odvojiti za kupnju zimske jakne što će vas uvelike poštedjeti stresa pri odabiru. A izbor u trgovinama s odjećom nikada nije bio veći pa ne biste trebali imati problema s pronalaskom idealnog modela.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.