Razigrani dani još su ljepši uz tenisice za djecu

Za vaše mališane nema bolje obuće od one u kojoj se mogu osjećati udobno i sigurno, ali i uživati u svim aktivnostima zabave i igre. Tenisice su radi toga najbolja opcija za djecu, no kako dječje stopalo raste brzo nekad se čini da ulaganje u skupe tenisice za djecu nije isplativo.

Za prve korake

Za djecu koja tek rade svoje prve, nesigurne korake, tenisice za djecu najbolja su opcija jer čuvaju stopalo od udaraca i ogrebotina koje mogu biti česte dok dijete još nije najstabilnije na nogama. Kod tenisica za najmlađe prije svega je važno stopalu pružiti zaštitu i stabilnost, no imajte na umu kako je malim stopalima većinom najdraže hodati bez cipela ili tenisica za djecu. Kod odabira imajte na umu i jednostavnost obuvanja. Tenisice za djecu koje se lako obuvaju važne su prije svega kako bi vama olakšale posao.

tenisice za djecu

Razigrane radosti

Za mališane vrtićke dobi tenisice za djecu veoma su važne, jer će u njima igra biti lakša i udobnija. Ako vaše dijete pohađa vrtić, birajte tenisice za djecu koje se lako obuvaju te pokušajte barem prvo vrijeme izbjegavati tenisice za djecu s vezicama. Tenisice za djecu na sreću lako se mogu pronaći u modelima sa čičak trakom ili drugim oblicima vezanja koji su mališanima mnogo lakši za savladavanje. Uz to, izbjegavajte visoke modele koji se teško obuvaju, jer ih vaši mališani neće moći obuti sami.

Ugodan hod

Na kraju, bez obzira koje je dobi vaše dijete, tenisice za djecu moraju biti ugodne i prozračne. S obzirom da djeca vrijeme u tenisicama najčešće provode u aktivnostima i igri, njihovo će se stopalo više znojiti, pa je dobro odabrati materijale koji omogućuju strujanje zraka i sušenje stopala. Za hladnije i vlažno vrijeme dobre su kožne tenisice, koje ne propuštaju vodu, a za toplije, suhe mjesece platnene tenisice za djecu savršen su odabir za igru i zabavu!

Za više informacija posjetite našu stranicu www.hervis.hr.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.