Rider sandale dostupne su u raznim trgovinama

Rider sandale proizvode se u Brazilu odakle se šalju u ostale dijelove svijeta. U početku su se prodavale samo u Brazilu gdje su stekle gotovo kultni status, a taj veliki uspjeh nastavio se i po svijetu.

Kupovina

Rider sandale danas se mogu pronaći u raznim trgovinama s obućom u mnogim zemljama. Lako ćete ih prepoznati jer imaju vrlo moderan i privlačan dizajn. Iako je riječ o sandalama, modeli iz tvornice Rider će vam odlično pristajati uz različite modne kombinacije.

Dostupni su modeli namijenjeni muškarcima, ženama i djeci, a svi su jednako atraktvni. Također, ponekad se nude i posebni modeli za čiji dizajn su zaslužni određeni umjetnici. Riječ je o posebno oslikanim sandalama s kojima ćete se osjećati posebno i jedinstveno.

Kompletni asortiman Rider sandala dostupan je i putem njihove internetske trgovine. U njoj možete pronaći sve modele koje imaju u ponudi, zajedno s detaljima o svakom modelu te s mogućnošću odabira veličine i boje, kod određenih modela. Većina modela tako je dostupna u barem dvije boje dok za neke osnovne modele možete birati između desetak boja. Neki će pozdraviti mogućnost odabira između velikog broja modela i boja, dok će nekima upravo to predstavljati problem jer će se teže odlučiti o modelu za kupovinu.

Zanimljivosti o brendu Rider

Rider se može pohvaliti brojnim zanimljivoim činjenicama. Za razliku od brojnih drugih proizvođača koji svoje proizvodne pogone sele u slabije razvijene zemlje s jeftinom radnom snagom, Rider i dalje ustraje na proizvodnji u Brazilu gdje se sve i započelo. Rider se može pohvaliti i svojoj brigom za okoliš. Naime, njihove sandale napravljene su od otprilike prosječno 20% recikliranih materijala. Također, značajan je i podatak da čak 99% industrijskog otpada koji nastaje prilikom njihove proizvodnje se ponovo iskorištava ili reciklira. Gleda li se u brojkama, Rider mjesečno reciklira oko 960 tona materijala.

https://www.tenisice.hr/Ipanema/4/

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.