Salomon

Salomon je nastao 1947. godine u srcu francuskih Alpa i smatra se mestom modernog alpinizma. Vođen strašću ka skijanjem, Francois Salomon i njegov sin George dizajnirali su i usavršavali prve moderne ski vezove. Tokom sledećih 60. godina, Salomon-ova strast ka planinskim spotrovima vodila je ka stvaranju širokog spektra revolucionarnih novih koncepata ski vezova, ski cipela, skija i garderobe za alpsko i nordijsko skijanje. Salomon je inicijator novih rešenja na polju odeće i garderobe, za avnturiste, planinare i sve druge koji vole zimske sportove.

Salomon Speedcross patike
Kada trčite po neravnom terenu – travi, šljaci, zemlji i ostalim prirodnim podlogama, veoma je bitno da imate patike koje će vam omogućiti maksimalan konfor uz najbolju zaštitu. Salomon je najpoznatiji brend patika i to sa razlogom, jer je sve podređeno kvalitetu i preciznosti izrade. Salomon Speedcross patika je patika visokih performansi i malog profila namenjena trčanju po prirodnoj podlozi. Salomon je upotrebio materijale visoke elastičnosti u peti koje smanjuju udare na petu, penasti materijal visoke gustine na sredini stopala omogućava dobro držanje svoda stopala, i elastični materijal na prednjem delu stopala omogućava dinamičan odaziv stopala na podlogu. Ova patika svojom pojavom naglašava da je dizajnirana za brzinu.

Salomon Relax linija
Nakon napornog treninga Salomon ima načina kako da opustite svoja stopala. Kolekcija Relax papuča omogućava relaksaciju mišića posle sportskih aktivnosti. Papuče omogućavaju potpunu udobnost i stabilnost i održavaju vaša stopala opuštenim. Dajte svojim stopalima odmor pomoću Salomon obuće koja je napravljena od mrežastog materijala koji diše i koja je dizajnirana na relax platformi.

Salomon čizme
Napredna tehnologija šasije i specifičnog đona za različite podloge i nezaobilazni dizaj ukratko je opis Salomonovih čizmi. Neverovatno lagana i vodootporna čizma koja omogućava stabilnost i udobnost boravka na planini.