Mladi kao fokusna skupina

Tvrtka Skechers američka je tvrtka koja se bavi proizvodnjom obuće za mlade. S obzirom da su im fokusna skupina mladi, Skechers je u proizvodnji svoje obuće veliku pozornost obratio izgledu svojih modela, ali i praćenju najnovijih modnih trendova inkorporirajući u svoju proizvodnju najnovija dostignuća moderne proizvodnje obuće koju karakterizira udobnost i moderan izgled.

Velik i specijaliziran asortiman

Skechers u svom asortimanu nudi nekoliko kategorija obuće prilagođenih različitim potrebama korisnika. Tako korisnici mogu birati između idućih linija obuće:
• Skechers sport – najpopularnija kolekcija Skechers tenisica namijenjena aktivnostima na otvorenom, a opremljene su sustavom koji podupire i stabilizira stopalo i sprječava njegovu torziju
• Skechers active – cipele namijenjene aktivnom životnom stilu koje su vrlo udobne
• Skechers kids – tenisice namijenjene djeci koje uzimaju u obzir sva anatomska svojstva stopala i kombiniraju ih s atraktivnim izgledom
• Skechers out – cipele s visokim potplatom i prirodnim materijalima koji omogućuju optimalnu temperaturu stopala

skechers

Temeljna obilježja

Prva asocijacija na Skechers tenisice i cipele brojnima je najprije udobnost koju omogućuje anatomska linija cipela i tenisica čime se prevenira umor u stopalima, nogama i leđima kao i mogućnost bilo kakve ozljede. Anatomski oblik tenisica omogućuje Skechers tenisicama i savršeno i udobno hodanje po ulici, ali i odlično prianjanje trkaćim stazama.
Skechers u proizvodnji svojih tenisica i cipela stoga uzima u obzir savršenu fiksaciju stopala i maksimalno prianjanje tenisica svim vrstama podloga. Osim vrhunske udobnosti i dobre anatomske strukture, ove tenisice i cipele poznate su i po svom modernom i atraktivnom izgledu pa tako u velikom broju modela noga zapravo izgleda manje nego što zapravo je. Također, Skechers tenisice su vrlo mekane zbog čega hodanje i trčanje čine ugodnijim i udobnijim. Održavanje je vrlo jednostavno jer se upravo zbog svoje mekoće i prozračnosti mogu prati u perilici rublja nakon koje se vrlo brzo suše i spremne su za ponovno korištenje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.