Obuča

Sportska obuca za novu godinu

Pitate se, kako je moguce, da bih netko za novu godinu bio na nekoj sportskoj aktivnosti? Da, tocno to je moguce. U Varaždinu se tocnu za novu godinu održuje utrka, koje pocetak je u pola noci. Kada svi piju šampanjac, pucaju petarde, vi pocnete utrku u kojoj možete pobijediti sebe i mnoge druge, koji vole trcanje i došli su se utrkivati. Za takvu utrku svakako je potrebna dobra obuca (potražite je ovdje), jer nikad ne možete znati, kakvo vrijeme vas ocekuje, kad cete doci na start i kad ce se utrka zapoceti. Za ovakve primjere uvijek je dobro, da je u vašoj torbi razlicita obuca, pa da tako možete birati koju cete staviti na noge.

Kad se odlucite, da cete otici na ovakvu utrku, uvijek je dobro nabaviti obucu, koja je dobra u zimskim danima. Ako padne snijeg, ceste po kojima ce se trcati u Varaždinu sigurno ce biti mokre i skliske, pa je tako vrlo bitno, da je na vašoj obuci dobar potplat i da membrane na tenisicama ne propuštaju vodu. Ako ste za vaše noge odabrali prave tenisice onda vam sigurno nece biti hladno i moci cete uživati na Varaždinskoj novogodišnjoj utrci, koja se vec tradicionalno održava i svakako ce biti organizirana i ove godine u bilo kakvom vremenu.

Na ovakvu utrku svakako prijave se samo oni najhrabriji i oni, koji stvarno ludo vole trcanje. Ova utrka sigurno nije za one, kojima vec malo hladnije vrijeme može pokvariti dan. Na ovakvu utrku uzme se dobra obuca, kakva topla jakna, debele carape i majice i vec možete stati na start utrke. Najviše bitno od svega svakako je to, da se na staru godinu zabavljate sa prijateljima i da u novu zatrcite, te tako radite ono, što cete raditi svaki drugi dan u novoj godini. Svakako još jednom je treba reci, da vam je potrebna dobra obuca i odjeca, jer jedino tako ce vam biti toplo i moci cete uživati maksimalno.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.