Sve više turista koji dolaze u Roglu odsjeda u bungalovima

Rogla se nametnula kao odlična destinacija u svim godišnjim dobima. Zimi mnogo domaćih i turista dolazi u Roglu prvenstveno zbog skijanja, a ostala godišnja doba rezervirana su za uživanje u prirodi i ostalim sadržajima. Za razliku od nekih drugih odredišta, Rogla uz nezaobilazne hotele i apartmane nude i još jedan zanimljivi oblik smještaja, odnosno smještaj u bungalovima. Bungalovi su postali sve traženiji, posebno među onim gostima koji dolaze u velikom broju. Bungalovi im omogućavaju prostrani smještaj, a nalaze se na odličnoj lokaciji te su jako blizu svih bitnim sadržajima.

Bungalovi u Rogli

Želite li boraviti u bungalovima u blizini izletišta Rogla, možete se odlučiti između bungalova Rogla i Gaber te Macesen. Svi bungalovi pružaju uslugu na razini 3 zvjezdice. Time možete biti sigurni da ćete dobiti uredne i prostrane bungalove, ali uz vrlo pristupačnu cijenu. Ovi bunglalovi su oko 300 m udaljeni od skijališta pa ukoliko ste došli zbog skijanja, ovi bungalovi će biti odličan izbor. Bit ćete jako blizu skijališta, a boravit ćete u prekrasno uređenim bungalovima. Dolazite li pak u neko drugo godišnje doba, boravak u bungalovima će vam biti jednako ugodan, a vrijeme ćete moći provoditi u prirodi koja ih okružuje ili obilaskom raznih zanimljivih lokaliteta u okolici.

Paketi

Smještaj u ovim bungalovima možete ugovoriti putem brojnim turističkih agencija. Kako bi ponudu učinile još zanimljivijom, agencije nude nekoliko različitih paketa te uz samu uslugu smještaja u bungalovima možete odmah dobiti i neke druge usluge. Paketi tako, osim smještaja u bungalovima, nude i popuste na skijaške karte, korištenje određenih usluga u nekim hotelima u okolici i slično. Isto tako, može se odabrati i smještaj u bungalovima s doručkom ili u obliku polupansiona ili punog pansiona. Takve usluge ugovorene su s određenim restoranom ili hotelskim restoranom koji morate posjetiti kako biste mogli iskoristiti te usluge.

Dodatno

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.