Nike na svjetskom prvenstvu u atletici u Moskvi

Ove godine, godine 2013, u Moskvi se održava svjetsko prvenstvo u atletici, gdje će atletičari iz cijelog svijeta trčati i natjecati se u različitim disciplinama, te se truditi, da osvoje koju medalju, sa kojom će njihova država biti ponosna na njih. Pored atletičara i atletičarki, na tom svjetskom prvenstvu je i tvrtka Nike, koja se tamo ne natječe, već se tamo nalazi u obliku sponzora, koji odijeva različite sportaše i njihove stručne stožere, te im tako omogućava, da su obučeni u bojama svoje države i na svojoj odjeći nose ime te države. Nike je na takav način postao sudionik svjetskog prvenstva i tako će si napraviti opet veliku reklamu.

Svjetsko prvenstvo u Moskvi 2013, velika je prilika, da se velike i poznate tvrtke poput Nikea, tamo pojave, te na vrlo jednostavan način ljudima u svijetu atletike pokažu ono novo, što su u prošloj godini razvijali, te lansirali na tržište. Tenisice, majice, trenirke, kape i mnoge druge stvari se tako nalaze na različitim atletičarima iz različitih država, a ljudi sve te stvari na njima vide i požele jih, da bi ih i oni imali, te nosili na sebi, kad se bave športom koji vole, ili kad odlaze na stadion trčati, kao što to rade veliki. Kod Nikea su se još dodatno organizirali i u Moskvi uz stadion stavili i mnoge reklame, pa na takav način još brže dođu u srca posjetitelja i gledatelja prvenstva.

Reklama za Nike je jako bitna, jer oni su tvrtka, koji u te svrhe ulažu velike novce, pa se baš zbog toga mnogo puta odluče, da će biti sponzori velikim reprezentacijama i velikim sportašima, koji će nositi njihove stvari. Nike na takav način širi svoju prodaju u manje poznate države i širi svoj krug ljudi, koji nose njihove kape, majice, hlače, tenisice i druge stvari. Ako ste si i vi poželjeli biti obučeni poput najboljih sportaša, onda morate posjetiti kakvu internet stranicu gdje prodaju njihove proizvode i nešto naručiti za sebe – tako čete biti obučeni po zadnjim trendovima i uvijek čete izgledati odlično.