Helly Hansen cipele za oba spola

Bez obzira kojeg ste spola, ako tražite nove cipele, izbora neće nedostajati. Trgovine su pune cipela za muškarce i žene, za sve vremenski prilike i za sve namjene. Većina proizvođača u svojoj ponudi ima cipele za oba spola jer cipele su, uz tenisice, mnogima omiljeni komad obuće. Tražite li izvrsnu kvalitetu i prekrasan izgled, tada razgledajte Helly Hansen cipele u trgovinama.

Kvaliteta cipela za muškarce i žene

Tvrtka Helly Hansen je prije svega u svijetu poznata kao proizvođač iznimno kvalitetne obuće. Od samog početka poslovanja svoje tvrtke, utrošili su puno vremena pri istraživanju koji materijali bi bili idealni za izradu cipela. Tako su došli do odličnih materijala pogodnih za nošenje pri visokim temperaturama, ali i za nošenje pri niskim temperaturama, kao i pri kiši, snijegu i ostalim padalinama. Zbog toga, kupite li muške ili ženske Helly Hansen cipele, možete biti sigurni da ćete se u njima odlično osjećati u svim vremenskim uvjetima i godišnjim dobima.

helly hansen cipele
Obuća iz tvornice Helly Hansen

Helly Hansen cipele namijenjene za nošenje pri nešto višim temperaturama će osigurati dobru prozračnost kako vam se noge ne bi znojile. S druge strane, Helly Hansen cipele namijenjene za nošenje pri nižim temperaturama i po mokrom osigurat će vam potrebnu toplinu, a s druge strane možete biti sigurni da neće propuštati vodu.

Veliki asortiman

Bez obzira tražite li muške ili ženske Helly Hansen cipele, iznenadit će vas veliki asortiman. Dostupni su razni modeli koje ćete jednostavno uklopiti sa svojom odjećom. Nešto elegantniji modeli, za one malo ozbiljnije, kao i nešto šareniji za one koji se vole tako odjevati. Cijene variraju, a obično su najskuplje Helly Hansen cipele namijenjene za zimsko doba. No, tu cijenu opravdava odlična kvaliteta izrade te možete biti sigurni da će vam u njima noge ostati suhe, čak i prilikom hodanja po kiši, snijegu ili ako jednostavno ugazite u neku lokvu.

Helly Hansen cipele kupite na www.tenisice.hr

Helly Hansen jako mnogo ulaže u istraživanja za stvaranje još boljih proizvoda

Tvrtka Helly Hansen jedna je od onih koje već dugi niz godina imaju odličnu reputaciju i prepoznate proizvode diljem svijetu. No, Helly Hansen tu ne staje već jako mnogo novca stalno ulaže u istraživanje novih tehnologija koje bi se mogle primijeniti na tekstilnu industriju. Sve to je s godinama pomoglo ovoj tvrtci da uvijek bude pri vrhu po broju prodanih proizvoda te da osigura povjerenje kupaca, od kojih se mnogi iznova vraćaju njihovim proizvodima.

H2 Flow tehnologija

Jedna od najznačajnih tehnologija koju je Helly Hansen predstavio u skorije vrijeme je tehnologija nazvana H2 Flow. Helly Hansen ju je predstavio 2012.g. u obliku posebne jakne koja koristu upravu to tehnologiju i koju je odmah patentirao. O tome koliko je ta jakna bila uspješna, govori i činjenica da je odmah dobila nagradu od Norveškog odbora za dizajn. Svojstva ove tehnologije reklamiraju se kao toplije, hladnije i lakše. U praksi to izgleda ovako. Jakna sadrži male jastučiče u koje ulazi zrak i skladišti se. Jako brzo se taj zrak u jastučićima zagrije i jakna će u vrijeme hladnih dana dugo zadržavati toplinu zbog tih jastučića. U slučaju da vam postane vruće, vrlo jednostavno se mogu otvoriti patentni zatvarači koji će taj topli zrak ispustiti u atmosferu i omogućiti hladnom zraku da ispuni jastučiće. Upravo zbog toga što ova jakna koristi ispunjene jastučiće za grijanje, vrlo je male težine te je ponekad i lakša čak 30% od klasičnih, zimskih jakni koje taj osjećaj topline pokušavaju stvoriti debljim slojem tkanine.

Helly Tech tehnologija

Helly Hansen u jako mnogo proizvoda primijenjuje svoju patentiranu Helly Tech tehnologiju. Radi se o posebnom vanjskom sloju na odjeći koji onemogućava prodiranje vode, ali s druge strane omogućava isparavanje znoja. Zbog te tehnologije, razlika u nošenju nekog komada odjeće iz Helly Hansen tvornice i nekog drugog brenda je više nego primjetna.

Više informacija