Rider sandale dostupne su u raznim trgovinama

Rider sandale proizvode se u Brazilu odakle se šalju u ostale dijelove svijeta. U početku su se prodavale samo u Brazilu gdje su stekle gotovo kultni status, a taj veliki uspjeh nastavio se i po svijetu.

Kupovina

Rider sandale danas se mogu pronaći u raznim trgovinama s obućom u mnogim zemljama. Lako ćete ih prepoznati jer imaju vrlo moderan i privlačan dizajn. Iako je riječ o sandalama, modeli iz tvornice Rider će vam odlično pristajati uz različite modne kombinacije.

Dostupni su modeli namijenjeni muškarcima, ženama i djeci, a svi su jednako atraktvni. Također, ponekad se nude i posebni modeli za čiji dizajn su zaslužni određeni umjetnici. Riječ je o posebno oslikanim sandalama s kojima ćete se osjećati posebno i jedinstveno.

Kompletni asortiman Rider sandala dostupan je i putem njihove internetske trgovine. U njoj možete pronaći sve modele koje imaju u ponudi, zajedno s detaljima o svakom modelu te s mogućnošću odabira veličine i boje, kod određenih modela. Većina modela tako je dostupna u barem dvije boje dok za neke osnovne modele možete birati između desetak boja. Neki će pozdraviti mogućnost odabira između velikog broja modela i boja, dok će nekima upravo to predstavljati problem jer će se teže odlučiti o modelu za kupovinu.

Zanimljivosti o brendu Rider

Rider se može pohvaliti brojnim zanimljivoim činjenicama. Za razliku od brojnih drugih proizvođača koji svoje proizvodne pogone sele u slabije razvijene zemlje s jeftinom radnom snagom, Rider i dalje ustraje na proizvodnji u Brazilu gdje se sve i započelo. Rider se može pohvaliti i svojoj brigom za okoliš. Naime, njihove sandale napravljene su od otprilike prosječno 20% recikliranih materijala. Također, značajan je i podatak da čak 99% industrijskog otpada koji nastaje prilikom njihove proizvodnje se ponovo iskorištava ili reciklira. Gleda li se u brojkama, Rider mjesečno reciklira oko 960 tona materijala.

https://www.tenisice.hr/Ipanema/4/

Putovanje u Brazil sa Ipanema sandalama

Sve previše ljudi je danas, koji ne poznaju ništa više od domaćeg dvorišta. Sve previše je ljudi, koji u životu odlaze samo na posao i odmah nakon njega nazad kući. Ako niste znali, život je puno toga, mnogo više – nekad je potrebno i uživati, otići na kakvo putovanje i doživjeti nešto više, nego vam pruža samo domaća država. Lokacija u svijetu imate mnogo – neke vam nude samo more i obalu, neke vam pružaju prelijepe gradove, crkve, muzeje i druge zanimljive zgrade, a opet treće vam pružaju sve to na jednom mjestu – takva destinacije je na primjer Rio de Janeiro u Brazilu.

Kad ćete jednom otići u Brazil, tamo možete očekivati puno toga – od prelijepih plaža, na kojima se možete okupati, osunčati i naravno družiti se sa ljudima, tamo naravno možete naći i kvalitetnu zabavu u različitim kafićima i diskotekama, a pored svega, imate mnogo kulturne baštine, koja vam može biti zanimljiva za pogledati. Sve ove stvari možete tamo vidjeti, ali kad jednom odlazite tamo, ne zaboravite sa sobom uzeti stvari za sunčano vrijeme – majice sa kratkim rukavima, kratke hlače i naravno sandale, kao što su na primjer od tvrtke Ipanema – one dolaze baš iz Brazila, tako da ćete sa njima tamo biti stvarno u modi i zanimljivi.

Ako ćete stvarno odlučiti, da odete u Brazil, onda moramo napomenuti i kriminal, na kojeg možete tamo naletjeti. Uvijek, gdje god bili, pazite u kakve ulice zalazite, sa kome se vozite u automobilima, sa kome se družite – nikad ne znate, kada možete naletjeti na probleme. Kad ste jednom u njima, spasiti vas mogu samo policija ili brze noge – ali tada na njima ne smiju biti Ipanema sandale, jer sa njima nećete moći trčati. Takva obuća na vašim nogama neka radije bude za zabavu, šetnju i uživanje u Brazilu – tome ona služi i za te svrhe je napravljena!

Više o tome