Termalni vodeni park Bohinj

Da, i Bohinj ima svoj vodeni park
Ime Bohinj ne označava samo prostor oko Bohinjskog jezera, slovenskog najvećeg prirodnog protočnog jezera, najpoznatijeg po motivu mosta i crkvice Svetog Janeza. Bohinj je sastavljen od dvije doline, gornje i donje Bohinjske doline. Ako vam voda u Bohinjskom jezeru koja čak i ljeti ne pređe 20°C ne odgovara, pođite u vodeni park Bohinj. Termalni vodeni park je otvoren sve dane u godini od 09.00 do 21.00 sati, pa ne morate brinuti o radnom vremenu.

Od bazena do stijena za penjanje
Vodeni park Bohinj ponosi se atraktivnim unutrašnjim bazenom, vanjskim bazenom s razgledom, termalnim bazenom, toboganima, umjetno stvorenom divljom rijekom, špiljom za zaljubljene, umjetnim stijenama za penjanje pa čak i svojim vlastitim malim otokom. Na vanjskoj terasi možete se prepustiti sunčanju i masaži i na kratko zaboraviti na posao i svakodnevne probleme.

Nagrada za najbolje kupalište
Svake godine održava se takmičenje za najbolje kupalište u Sloveniji. Vodeni park Bohinj već je sedmu godinu zaredom osvojio tu nagradu. Nije ni čudno, kad njihova ponuda obuhvaća usluge svih vrsti i to na lokaciji gdje je priroda još netaknuta. Bohinj vam tako uz sve svoje ljepote i mogućnosti za bavljenje raznoraznim sportovima nudi i vrhunski termalni vodeni park. Relaksirajte se preko vikenda, provedite tamo cijeli tjedan ili samo jednu večer i proslavite rođendan. Što god odabrali, biti ćete zadovoljni.