Ne znate li koje toplice posjetiti, provjerite što nudi Zreče

Kada je riječ o toplicama, mnogi vole posjetiti nekoliko različitih toplica u potrazi za onima koje ispunjavaju sve njihove želje. Ista stvar je i s toplicama u Sloveniji. Izbor je stvarno velik te će biti teško odlučiti se za najbolje toplice u Sloveniji. A sve zbog toga što mnoge toplice nude jako puno različitih sadržaja, od bazena pa sve do raznih dodatnih usluga. Ako ste već posjetili nekoliko toplica u Sloveniji i još uvijek niste pronašli one idealne, neka vaša iduća destinacija budu Zreče. Mnogi upravo na njih gledaju kao na najbolje toplice u u Sloveniji, a kada vidite što sve nude, možda će postati i vaš favorit.

Ponuda toplica Zreče

Prije svega, toplice Zreče nude svojim gostima mnogo bazena u kojima mogu uživati i ljeti i zimi. Naravno, zimi je otvoren samo zatvoreni dio, dok ljeti možete uživati u svim bazenima u ponudi. A da je riječ o stvarno mnogo bazena govori i impresivan podatak o veličini ovih toplica, 1600 m2. Temperatura vode nije ista u svim bazenima tako da svatko može odabrati odgovaraju mu li više topliji ili hladniji bazeni.
No, bazeni ne predstavljaju glavni oblik opuštanja u toplicama te mnogi traže i razne druge sadržaje. Jedan od tih sadržaja su i wellness usluge po kojima će mnogi birati svoje najbolje toplice u Sloveniji. A Zreče tu ima vrlo jako adute. Naime, Zreče nudi posebni centar namijenjen upravo wellness uslugama, Idila. Raspoređen je u četiri tematska dijela unutar kojih se nudi jako mnogo različitih wellness usluga.

Odlična zimska ponuda

Zreče, za razliku od ostalih toplica, ima i odličnu pogodnost zimi. Vrlo blizu ovih toplica nalazi se i skijaški centar Rogla. Oni koji vole provoditi i vrijeme na skijama, mogu odlično kombinirati ove dvije destinacije te zimi uživati i u skijanju, ali i u opuštanju u bazenima ili korištenjem raznih wellness i drugih usluga.

Više informacija ovdje.

Lako malena zemlja, Slovenija ima mnogo toplica

Slovenija je zemlja nešto manje površine, ali nudi jako mnogo toplica raspoređenih kroz cijelu zemlju. Upravo zbog toga su slovenske toplice česta destinacije mnogih gostiju iz susjednih zemalja, budući da bez obzira na kojem graničnom prijelazu ušli u Sloveniji, brzo ćete stići do nekih toplica.

Sadržaji toplica u Sloveniji

Toplice u Sloveniji nude jako mnogo sadržaja i upravo će ti sadržaji biti presudni kod svakog da mu jedne od njih postanu najbolje toplice u Sloveniji. Sve toplice naravno nude više različitih bazena prilagođenih plivačima svih generacija. Iskusni plivači uživat će u dubokim bazenima u kojima mogu nesmetano plivati i roniti. Oni nešto starije generacije cijenit će ponudu masažnih bazena. Ti bazeni imaju posebne prskalice koje snažno ispuhuju vodu i imaju odlični masažni učinak. Djeci će najbolje toplice u Sloveniji biti one koje imaju najviše atrakcija namijenjenjih upravo njima. U to spadaju neizostavni tobogani i akvagani kojima će se spustiti mnogo puta tijekom boravka. Zatim su to razni dodaci u bazenima, poput prskalica, kanti koje ih zalijevaju vodom i sličnog. Mnoge toplice imaju i posebne animatore kojima je cilj učiniti djeci posjet toplicama još zanimljivijim. Zato organiziraju razne nagradne igre i natjecanja za djecu, u bazenima i izvan njih.
Mnogi parovi dolaze u toplice jer osim kupanja mogu uživati i u raznim wellness uslugama. Tako se nude posebno prilagođene usluge za parove, od masaža, zajedničkog kupanja u aromatičnim spa kupkama, saune i slične usluge. Najbolje toplice u Sloveniji njima će vjerojatno biti one koje imaju veću wellness ponudu od onih koje se fokusiraju najviše na bazene. Na njihovu sreću, toplice u Sloveniji prepoznale su želje svojih posjetitelja i svake godine je wellness ponuda u toplicama sve veća. Danas se tako u njihovim wellness centrima nudi nekoliko različitih vrsta masaža, raznovrsna ponuda sauna i kupelji te mnogo drugih usluga koje će nekome puno značiti i zbog čega će baš te toplice promatrati kao najbolje toplice u Sloveniji.