Uspješno trenirajte uz pomoć pametne narukvice

Lijepo vrijeme mnoge ljude potiče da se krenu ozbiljnije baviti tjelesnim aktivnostima. Kako bi trening bio što produktivniji, dobro je imati razna pomagala koja će vam pomoći mjeriti dnevnu aktivnost, količinu kretanja, otkucaje srca i mnoge druge zanimljive informacije, koje će vam pomoći odabrati najbolji trening uz koji možete ostvariti najbolje rezultate.

Pomoćnik u treningu

Pametna narukvica sve je popularniji dodatak za treninge. Detaljniji uvid u rezultate treniranja i praćenje uspjeha moguće je ako odaberete pametnu narukvicu, uz koju će treniranje biti lakše. Ipak, ponekad je teško znati koji dodatak odabrati, jer se danas u trgovinama može pronaći mnoštvo dodataka s riječi „pametni“ u nazivu. Dva najpopularnija dodatka za treninge su pametni sat i pametna narukvica, pa kod odabira morate provjeriti koje funkcionalnosti trebate, a koje vam nisu bitne te kako planirate koristiti svoj pametni dodatak dok trenirate.

pametna narukvica

Sat ili narukvica

Pametne narukvice općenito povezuje jednostavan dizajn te funkcija za praćenje aktivnosti tijekom dana ili pak tijekom treninga. Pametne narukvice najčešće imaju brojač koraka, brojač otkucaja srca te slične senzore za mjerenje aktivnosti. Namijenjene su ponajviše korištenju za vrijeme treninga, neke od njih čak nemaju ni ekran s mogućnosti prikazivanja vremena, te se najčešće mogu povezati s pametnim telefonima samo kako biste imali uvid u rezultate. Pametni satovi nude mogućnost praćenja obavijesti s telefona te razne druge opcije, no mnogo su skuplji od pametnih narukvica.

Prava odluka

O tome odgovara li vam više pametni sat ili pametna narukvica morate odlučiti sami, no općenito pametne narukvice generalno se preporučuju svima koji nisu sigurni što im točno treba u pametnom dodatku. Pametne narukvice imaju jednostavniji dizajn, a najčešće za praćenje treninga nude sve opcije koje nudi i pametni sat, samo za dio cijene. Zbog toga su i povoljnija opcija. Ako vam povezanost s pametnim telefonom nije bitna, onda je pametna narukvica najbolji odabir za vas i vaš budžet.

Za više informacija kliknite ovdje .

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.