Alat za Uklanjanje Genitalnih Bradavica od Genitalnih Bradavica Removel Ljekoviti Krema za Muškarce i Žene Uklanjanje Bradavica Kineska Medicina

50.62 kn 24.78 kn

Oznake: krema za uklanjanje genitalnih bradavica za uklanjanje genitalnih bradavica, Medicina, имиквимод kada genitalnih кондиломах, кондилома, Na stopalu, rashladni band-aid

Na lageru

  • Broj artikla: w188559

Alat za Uklanjanje Genitalnih Bradavica od Genitalnih Bradavica Removel Ljekoviti Krema za Muškarce i Žene Uklanjanje Bradavica Kineska Medicina

Napomena: Ovaj proizvod bez ambalaže kutije i upute.Za više informacija, molimo pogledajte upute o proizvodu na stranici s pojedinostima Vodič za proizvod

[Dobar proizvod će biti malo skuplji] Na platformi postoje mnogi jeftini proizvodi od genital warts, ali da li je to sigurno?Je li kvalitetan pouzdan?Proizvod dobre kvalitete, cijena će biti malo skuplji, ali se isplati!

[ Certifikat kvalitete sigurnosti]

1. Naši proizvodi su provjera kvalitete i sigurnost, jamstvo za sigurnost, budite sigurni u kupnji

2, 100% službena pravi, pravi garancija!

[Proizvod] Biljni krema za uklanjanje genital warts (10 g), Biljna tekućina za uklanjanje genital warts (10 ml)

[Ponudu o kupnji] 1 kom. krema + 1 kom. tekućina (90% izabrati - prvo koristite tekućinu, zatim kremu, najbolji učinak je jeftina cijena, preporučljivo je kupiti!)

[Nanesite na] je Pogodan za liječenje genitalne bradavice, bradavice oko stražnjeg prolaza, vaginalne bradavice, bradavice na penisu, ravnih bradavica i sl.

[ Prednost ]

1. Ovaj proizvod je posebno formuliran za liječenje genitalne bradavice i efikasno uklanja genitalne bradavice

2. Deep penetration, трансдермальная apsorpcija, može prodrijeti u bradavice, ubiti potencijal HPV virus i spriječiti ponavljanje

3. Экстрагированные biljne sastojke, sigurno, безболезненные i bez nuspojava, koristite se s povjerenjem

4. Prvo koristite tekućinu, a zatim nanesite kremu, efekt će biti bolji

[Upućivanje] mi Smo obraniti svoju privatnost, i povjerljive informacije o proizvodu ne će biti prikazan na express-box, molimo vas, budite sigurni, da kupi

[Rok trajanja] Svi proizvodi imaju svježu datum, rok trajanja je 2 godine, naš shop nikada neće prodati kasne proizvode, molimo vas, budite sigurni, da kupi

[Kako koristiti kremu]

1. Očistite intimnih dijelova tijela i držite ih na suhom

2. Nanesite kremu vatu i staviti ga na zahvaćeno područje, dva puta dnevno tijekom 2-3 dana da gledaju, ne spada li na stopalu i ne uklanja li to prirodno.Ako stopalu ostao, i dalje koristiti dok se bradavica potpuno ne će nestati.

3. Nakon što je bradavica će nestati, u potkožne masnoće će i dalje biti nevidljive bakterije.Potrebno je nastaviti koristiti ovaj proizvod u roku od 2 ciklusa (15 dana), ukloniti ostatke bakterija i spriječiti ponavljanje.

[Kako koristiti tekućinu] - to je isto što i kako koristiti kremu

[Kako koristiti krema + tekućina] Prvo koristite tekućinu, pričekajte dok se tekućina osuši, a zatim koristite kremu

[Ako zabranjen gužva] Trudnicama, dojiljama i osobama s oštećenom kožom ulaz zabranjen

[Mjere]

1. Ne nosite donje rublje ili hlače u roku od 10 minuta nakon uporabe, kako bi bili sigurni da proizvod se apsorbira kože, a ne вытирается

2. Ne мастурбируйте i ne imati spolni odnos tijekom

3. Ne dodirujte lice, oči i usta.Ako vi ćete se na njega, odmah ga isperite velikom količinom vode.

[Mjere opreza za život]

1. Gaćice Ocistite gaćice odvojeno i držite ih odvojeno.Redovito mijenja donje rublje, koristite vrelu vodu za svakog pranja, visoka temperatura ubija bakterije.

2. Živite sa svojom obitelji, da biste izbjegli zarazu.Ručnik za kupanje je strogo odvojen od svoje obitelji.Izbjegavajte korištenje kupke.Najbolje je uzeti tuš.

3, obratite pozornost na vlastitu lokalnu higijenu, pokušajte držati zahvaćeno područje suhim.

4. Smanjiti učestalost masturbacije

5. Jedite manje začinjenu hranu, morski plodovi, govedina, janjetina, itd. Izbjegavajte pušenje, alkohol i засиживания kasno.

6. Aktivne vježbe poboljšavaju imunitet i doprinose boljem oporavku

[Problem aftermarket]

1. Zamjena ambalaže proizvoda

Zbog velikog volumena prodaje širom svijeta ambalaža često mijenja.Ali jamčimo da su prodane robe na 100% originalan, možete kupiti i koristiti ih s povjerenjem.

2. Koliko je vremena potrebno za stupanje na snagu?

Kao što je situacija kod svih različite rezultate kod svih će biti drugačiji.I to zahtijeva određeni period za oporavak, morate ga dosljedno koristiti i kombinirati s dobrim životnim navikama.

[Dragi prijatelji]

1. Zbog ručnog mjerenja, molim vas, dopustite malu odstupanja u veličini.

2. Zbog razlike između različitih monitora, slika možda neće odražavati stvarne boje proizvoda.

3. Ako ste zadovoljni našim proizvodima i uslugama, molimo vas da ostavite nam pozitivnu ocjenu s ocjenom od 5 zvjezdica, to je vrlo važno za nas.Bili bismo zahvalni ako bi ste mogli ostaviti ovdje svoje prave osjećaje.

4. Ako niste zadovoljni proizvodom ili na naše usluge, molimo kontaktirajte nas prije nego što ostavite bilo kakve recenzije, mi smo odmah riješiti problem, hvala!

5. Želim vam brz oporavak! moj prijatelj

Atributi Kineska biljna medicina
za ljude muškarci i žene
2. Naziv proizvoda sredstvo za uklanjanje bradavica
1. Naziv proizvoda alat za uklanjanje genital warts
Naziv NoEnName_Null Ne ime
Simptom genitalne bradavice
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Odnosi Se Ljudi Odrasla osoba

Anonymous - 2022-12-15

Nažalost, ne ću komentirati.

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena s *

Vaša ocjena