Akril Držač Za Zapise Gramofonske Ploče Držač Za Skladištenje Ploča Postolje Za Zaslon Organizator Od Punog Drveta Sa Prozirnim S Akrilnim Krajem

243.04 kn 121.52 kn

Na lageru

  • Broj artikla: w3719

Karakteristike:

1. Masivnog drveta sa prirodnom presvlakama u kombinaciji s kristalno čistim акрилом stvaraju jednostavan i moderan stalak za zapise.

2. Izrađen od čistog borova drva, pogodna za sva godišnja doba i stanja, oni su рекордсменами po super sjaj i глянцу, držite do 25 svjetskih rekorda.Možete ga koristiti ne samo kao organizator za zapise, ali i kao ukras kuće

3. Naš minimalistički dizajn počinje od kombinacije oblika i funkcionalnosti, tako da se donijeti ljepotu svoju kolekciju ploča.

4. Stalak se može smjestiti do 25 lp LP, pogodan za 7-inčni, 10-inčni i 12-inčni ploča.Također je pogodan za DVD ili CD.

5. Ovo je odličan poklon za bilo koju dj ili ljubitelja glazbe.Ako ste u potrazi za praktični i pažljiv poklon za prijatelja ili voljene osobe koji voli glazbu, vi pronašli savršen poklon.

Tehničke karakteristike:

1. Naziv proizvoda: Držač za pohranu zapisa

2. Materijal: Osnova - bor, pregrada - akril.

3. Veličina akrilne ploče je oko 7,09*7,09 inča (18*18 cm); pine osnova iznosi 13,50*3,54 inča (34,3*9 cm).

4. Broj utora: 17. sa svake strane osnivača

Pakiranje list:

2 * Pine osnova

2 * Akril pregrada

Pogledajte detaljnije informacije o proizvodu

1. 【Izdržljiva i dugotrajna】 Naš držač za unose se sastoji od trajnih akrilnog materijala, u kojem sigurno pohranjeni gramofonske ploče LP CD ili knjigu.A zahvaljujući антикоррозийному i стойкому na ogrebotine pokriće on ne поцарапает namještaj.

2.【Save Sapce】 Kolekciju cd-a, velike i male, trebaju našu para za račune.Umjesto hrpe na zemlji ili podmetače za lp postoji posebno rezerviran je lijepo mjesto.

3. 【Bez montaže】 Naš stalak za albume ne zahtijeva montažu i lako postaviti na stol ili pod. Slatka minimalistički dizajn uključuje stalak za albume i stalak za te datoteke na vašem stolu.

4. 【Široko korištenje】 Naš prozirni stalak - odlična ideja za demonstracije igračaka figura u ormarima, proslave rođendanske deserte i demonstracije kozmetike na komodi.

5. 【Savršen poklon】 Naš transparentan držač za albuma čini velike darove za ljude koji vole cd-a, te je idealna za ljubitelje ukrasne tanjure, lp, časopisa i knjiga.

Lice Ekološki prihvatljiv
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Klasifikacija Ne preklop polica
Mjerodavni prostor dnevni boravak
Veličina M
Vrsta instalacije Stalni Vrsta
Broj redova Usamljeni
Korištenje Hrana
Materijal Drvo

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena s *

Vaša ocjena