Ladice za komoda Dekorativni Ukrasi Ladica za Brača Ladica Za Njegu Kože Ladica Za Pohranu Сервировочный Polica Ogledalo Ladica za Kućnu komoda i Prsima,

180.59 kn 93.92 kn

Oznake: ladica za ključeve, kutija za skladištenje, pladanj od ružičastog zlata, pladanj glaas, pladanj za parfem

Na lageru

  • Broj artikla: w3935

Opis:

Elegantni i moderni zaslon: jasan dizajn ogledalo police, polica za nakit, podmetače za vino, pomaže smanjiti nered na radnoj površini, čini organizaciju razumljiv na prvi pogled.

Višenamjenska ladica-organizator: Višenamjenska ladica za pohranu, koji se koristi za šminke, parfema, proizvoda za njegu kože, kozmetike, parfema, čak i tea lampe, atraktivan i udoban.

Kvalitetan solidne ogledalo ukrasni pladanj: Kvalitetno staklo, ogledalo stakleni pladanj s čvrstim osnova.Nudeći отблеск glamura.Elegantan i moderan, idealna veličina u ladici, da možete uštedjeti više mjesta.

Široka primjena: Naše ukrasne kozmetički ladice su prikladni za sve prigode, kao što su bar, restoran, kafić, ured, udata, kuća, kao odličan сервировочный ladicu, čuvajte svoje stvari u red i poredak.

Savršen poklon: Elegantan toaletni stol - savršen poklon za one koji očekuju ekskluzivne predmete doma dekor kao poklon za rođendan, Božić, Dan zahvalnosti, vjenčanje, naselje.

Specifikacija:

Materijal: Staklo

Tablica veličina:

Veličina S: 24x14x4,5 cm/9,45x5,51x1,77 cm

Veličina L: 28x20x4 cm/11.02x7.87x1.57 cm

Paket uključuje:

1x Staklena Zrcala Polica

Napomena:

1. Molim vas, dopustite malu pogrešku zbog ručnog mjerenja.

2. Zbog razlike između različitih monitora, slika možda neće odražavati stvarne boje proizvoda.

Broj modela ogledalo ladicu
Korištenje Razno
Materijal staklo
Stil Drugo
Lice Ekološki prihvatljiv
Vrsta Posude Za Pohranu
Podrijetlo Kontinentalna Kina

Anonymous - 2022-12-30

Vrlo malo vjerojatno prosječna, nego veliki, ako želite znati moje mišljenje. Samo malo više od kutija za maramice, to je dobar proizvod, kvalitetan na dodir i izgleda odlično. No cijena toga ne vrijedi, dostava je oko 2,5 tjedna, ja ne bih pretpostaviti da je brzom dostavom. .

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena s *

Vaša ocjena