Skandinavski Crno Bijeli Geometrijski Tepih Za Kupaonicu Skup Skandinavski Prugasta Chevron Четырехлистник Tepih za Kupaonicu Tepih Tepih za Wc Tepisi za Tuširanje

167.50 kn 144.05 kn

Oznake: miša za zavjese za tuširanje, tepih za kupaonicu, hm, poliesterski tepih za kupaonicu, lv tepih za kupaonicu, prostirke za kupatila, tepih za kadu od preporod, штабелируемый set za kupaonicu, nesigurnim hlače, crtani prostirke za kupatila, prostirke za kupatilo bathmate

Na lageru

  • Broj artikla: w75087

Skandinavski Crno Bijeli Geometrijski Tepih Za Kupaonicu Skup Skandinavski Prugasta Chevron Четырехлистник Tepih za Kupaonicu Tepih Tepih za Wc Tepisi za Tuširanje

S Romantičnim Tipped

1) Molimo vas da potvrdite da je vaša informacija o isporuci i odabranu veličinu istinite. 2) Mat je gusta i mekana.To je za internu upotrebu. 3) Molim vas, dopustite malu razliku u boji zbog različitih cameo ulogama ili rasvjeta 4) zbog ograničenja pakiranje mat biti građen za isporuku.To će dovesti do toga da tepih na neko vrijeme сморщится.

Opis proizvoda

1) Uzorak sprijeda: Skandinavski Crno Bijeli Geometrijski Skandinavski prugasta Chevron Четырехлистник cik-cak Grčki Ključ Zebra Print 2) Veličina: Pravokutni mat: 40 cm x 60 cm, 45 cm x 75 cm, 50 cm x 80 cm; U-oblika mat: 40 cm x 50 cm, Poklopac wc-a: 35 cm x 45 cm 3) Debljina: 0,8 cm 4) Prednji materijal: Mekani flanel 5) Stražnji materijal: Противоскользящая čestica 6) Upotreba: Kupatilo, wc, wc 7) Easy care: Lako se čisti i briše.Nema blijedi.

Otporan do pojave bora, peglanje nije potrebno. 8) Dostava: Svi proizvodi se šalju preko www.sportska-obuca.com.hr standardne isporuke za brzu isporuku.

Dimenzije

TO UKLJUČUJE JEDAN PRAVOKUTNI MAT, JEDAN JE U OBLIKU SLOVA L MAT I JEDNU POKLOPAC WC-OM.

Karakteristike

* Mat tiskan na mekom i ugodnom flanel tkanine, koja je stvarno ugodan na dodir. * Противоскользящая podloga od čestica pomaže zadržati mat na licu mjesta i izbjegavati nepotrebno ruši. * Ugodna i profesionalna završiti pažljivo sortira za kontrolu kvalitete i trajnosti proizvoda. * Lako se čisti i briše.Nema blijedi.

Dostava

1) Mi ćemo poslati robu u roku od 48 sati, nakon što je vaša uplata će se izvršiti. 2) šaljemo robu preko www.sportska-obuca.com.hr standardne isporuke ili ePacket za više sigurnu i brzu isporuku. 3) možete vidjeti informacije o praćenju izravno na web stranici www.sportska-obuca.com.hr ili 17track. 4) vršimo дропшиппинг za sve proizvode u našoj trgovini.

Naši

1) molim, Molim, dajte 5 zvjezdica povratne informacije, ako ste zadovoljni našim proizvodima. 2) Ako niste zadovoljni s našim proizvodima, molimo vas da nas kontaktirate prije nego što ostavite negativan komentar.Svakako ćemo ponuditi zadovoljavajuće rješenje.

Broj modela NA
Stražnja strana Đonovi čestica
Primjena Kupaonica
Lice Ekološki prihvatljiv
Stil Moderan stil
Prednji materijal Flanel
Materijal mikrovlakana
Uzorak prugasta
Inženjering Ne-tkani tekstil
Detaljne informacije 3 Komada
Srednji sloj Spužva

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena s *

Vaša ocjena