Poklopac Peći za Pizze za Ooni Karu 12 Prijenosni Poklopac Peći za Pizzu 420D Tkiva Vodootporne Poklopac Peći za Pizzu Сверхмощная

218.40 kn 107.02 kn

Oznake: pješačenje gear ulične pribor, poklopci za pecenje, presv kod 16, poklopac peći za pizzu, navlaka za peći za pizzu ooni koda 16

Na lageru

  • Broj artikla: w78120

Tehničke karakteristike:

Naziv proizvoda: Vanjski poklopac peći za pizzu

Veličina: 32 x 16,5 x 8,3 inča

Boja: Crna

Materijal: Srebrno premazom 420D

Funkcije: Vodootporan, Prašinu, otporan na uv zračenje, Ветрозащитный i снегозащищенный

Lice:

[Odgovarajuću veličinu] Ova poklopac za peći za pizze ima dimenzije 32 x 16,5 x 8,3 inča, koji je vrlo pogodan za peći za pizzu Ooni Karu 12 i dobro štiti vašu peć za pizzu.

[Čvrst, otporan na atmosferske utjecaje, tkanina 420D] Ova poklopac za pizza peći na otvorenom, izrađene od teška tkanina sa srebrno premazom 420D i ima srebro i unutrašnji sloj, koji ima najbolji vodootporan učinak, пыленепроницаем i čiste.

[Zaštita od svih vremenskih uvjeta] Ovaj prijenosni torbica za peći za pizzu može učinkovito zaštititi svoju peć za pizzu od kiše, prašine, visoke temperature, uv zračenja i lošeg vremena.On pruža sveobuhvatnu zaštitu za minimiziranje štete i abrazijsko trošenje.

[Prijenosni dizajn ručke] Naš poklopac za peći za pizze ima debelu mekanu olovku s ergonomskim dizajnom za vrlo jednostavno snimanje i omogućuje jednostavan prijenos pizza peći na piknik.

[Lako se čisti] Ovaj poklopac peći za pizzu lako održava i čisti, a vi jednostavno možete isprati vodom ili obrišite prljavštinu s vlažnom krpom, prljavština odmah sići.

Drago mi preporučiti ovaj vremenske uvjete torbica za ulične peći za pizzu, zaštitu od vremenskih nepogoda!

Poklopac peći za pizzu je izrađen od visoko-srebrno platno s premazom 420D i srebrno unutarnji sloj, koji ima najbolji vodootporan učinak, пыленепроницаема, pere i izdržljiva.To može učinkovito zaštititi svoju peć za pizzu od kiše, prašine, visoke temperature, uv zrake i loše vrijeme.On pruža sveobuhvatnu zaštitu za minimiziranje štete i abrazijsko trošenje.

Osnovne karakteristike:

Robustan poklopac peći za pizzu: pojasevi za nošenje dovoljno robustan da izdrži težinu vaše peći za pizze.Nakon što je samo jednu переносную poklopac, možete lako prenijeti u peći za pizze, bilo gdje.

Ručka za nošenje: Ova torbica za nošenje peći za pizze ima praktičan dizajn ručke, što omogućuje jednostavan prijenos peć za pizze bilo gdje i držati ga čistim s надетой poklopcem, što je idealno za kampiranje i piknik na otvorenom.

Pakiranje: 1 x Poklopac za peći za pizze

Unutarnji Poklopac Peći za pizzu, Zaštitni Poklopac Peći za pizzu, Пылезащитная Poklopac za peći za pizzu

Vrsta Ostali Pribor
Vrsta ugljika, oprema za roštilj Ugljen
Broj modela 200027304
Specifikacija <1kg
Materijal Tkanina
Korištenje Čišćenje/Skladištenje
Vrsta opreme korice
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Lice Prašinu, vodootporan

Anonymous - 2022-09-30

Idealno za kuhanje оони u pećnici. Baš kao u originalu... primljena je brže nego što se očekivalo.

Anonymous - 2022-11-30

Idealno, brza dostava.

Anonymous - 2022-12-06

BRZA dostava.

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena s *

Vaša ocjena