Vezice za cipele s Magnetskim zatvaranjem Bez kravate, dvo-boja Elastične Vezice za cipele, Tenisice za Vezice, Dječje Cipele za Odrasle, Jedna Veličina Odgovara svim cipela

17.39 kn 8.73 kn

Oznake: tenisice color lave flatform, tenisice smeđe boje, tenisice репарарного boje, tenisice boje орео, двухслойное prsten od srebra, tenisice boje chervona, tenisice boje fihusa, tenisice boje breskve, tenisice s dvostrukim vrhom, tenisice s dvostrukim branika

Na lageru

  • Broj artikla: w1109

Vezice za cipele s Magnetskim zatvaranjem Bez kravate, dvo-boja Elastične Vezice za cipele, Tenisice za Vezice, Dječje Cipele za Odrasle, Jedna Veličina Odgovara svim cipela

Dobrodošli u naš dućan

Dragi prijatelji :

Kada ste izvršili narudžbu, molimo, obratite pozornost na sljedeće točke!

Naslov: Magnetska vezice za cipele

Materijal: visoko Kvalitetna metalna kopča + Elastična užeta

Dužina: oko 100 cm

Širina: cca 0,7 cm

Boja: 20 boja

Transport: Poslan u roku od 48 sati

Pakiranje: 2 komada čipke + 2 kom metalnih dvorac

(Zadana je srebrne boje, odaberite drugu boju, molimo vas da ostavite poruku)

ZNANSTVENI DIZAJN: Nadograđena verzija vezice bez obruba opremljen jedinstvenim zakrivljene magnetskom kopčom i stan mek uže.Gradnja dvorca s magnetskim i защелкивающимся dvostrukom bravom omogućuje vam da ne morate brinuti o tome da su čipke na cipela će oslabiti; držači brave zakrivljen i sadrže flat-elastična žica, koja se savršeno legne na svoje noge i pruža udobnost tijekom cijelog dana.

UŠTEDA VREMENA / JEDNOSTAVNOST KORIŠTENJA: bez dizajna kravatu nikad ne brinite o tome, da se opet vezati vezice za vrijeme bilo koje aktivnosti.

Jednostavan za korištenje.Obući cipele bio, ne može biti lakše.Držač telefona/snima ove elastične vezice za cipele brzo i lako.

POGODNO ZA SVE: elastične vezice za cipele No tie - odličan poklon za starije osobe koje pate artritis ili drugim poremećajima, djece s autizmom, trkača, koji žele ubrzati prijelaz na triatlon, i samo je potrebno za sportaše.

JEDNOSTAVNA INSTALACIJA: jedna veličina odgovara svima (djeca I odrasli), brza instalacija, jednostavnost korištenja.Svaki par je pogodna za-uvezivanje 1 par cipela.U prilogu jednostavne upute za instalaciju.

100% GARANCIJA ZADOVOLJSTVA: dok ste našim klijentima, od dana kada kupujete cipele.Mi ćemo osigurati nesmetano održavanje u roku od 24 sata.Iskreno vjerujemo da ćemo pružiti klijentima maksimalno zadovoljan iskustvo kupnje.

Tip elementa Vezice za cipele
stil 3 Elastične vezice za cipele
stil 2 Vezice za tenisice
Boja 12 boja
Broj modela Т99-9
стиль6 Stan Vezice za cipele
Materijal Polyester
Dužina About 100cm
Širina About 0.7cm
stil 5 vezice za cipele
stil 1 Vezice na cipelama nije vezan
Naziv ввк
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Lice Magnetska Vezice Za cipele
stil 4 Vezice za cipele
Tip slike Solidan

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena s *

Vaša ocjena