QIACHIP Univerzalni Stropni Ventilator Lampa Daljinski Upravljač Kit Ac 110-240 U Prekidač za Podešavanje Vremena Podesivi Prijemnik Predajnik Brzina Vjetra

124.83 kn 74.91 kn

Oznake: prijemnik predajnik brzina vjetra, došao, prekidač za daljinsko upravljanje 433 Mhz 220 U, kontroler stropa ventilator, daljinsko upravljanje ventilatorom

Na lageru

  • Broj artikla: w1842

Specifikacija:

Radni napon: AC 90-220 U Radna frekvencija: 50-60 Hz. Udaljenost daljinsko upravljanje: preko 20 metara.Kodiranje podršku: trening kod 1527.Način rada: daljinsko upravljanje 1527.

Kapacitet opterećenja:

Stropni ventilator: 300 W maks.. Žarulja sa žarnom niti: maksimalno 1000 W. Led /uštedu energije svjetiljka: 200 W maks.. Led / uštedu energije svjetiljka: 200 W maks..Molimo vas, ne prepuniti!Baterija: potrebne 2 baterije AAA (nisu uključene u isporuku).

Oprez:

(a) Ako je novi uređaj se ne može upravljati na daljinu, molimo vas, provjerite podudaraju li bar kodova u излучателе i prijemnik, radi li se pokazivač na излучателе, je li ispravno priključen kabel prijemnika i šalje li se zvučni signal jedan put prilikom uključivanja. (b)Kada se prijemnik ne može upravljati emitera, molimo vas, provjerite je li u redu dodiruje bateriju i je li dovoljno snage, molimo, zamijenite bateriju u vrijeme kada je prazna. (c) Nedosljedno daljinsko upravljanje, vjerojatno zbog smetnji okoliša i nisku razinu napunjenosti baterije. (d) Molimo, uklonite bateriju, ako je ne koristite dulje vrijeme. (e) Molimo vas provesti električne instalacije na odgovarajući način, u strogom skladu s parametrima navedenim na etiketi.U suprotnom, to je direktno skratiti vijek trajanja uređaja ili odmah dovesti do kvara.Antena ne bi trebalo povezivati s drugim kabelima. (f) Ako je broj prekidač za uključivanje ventilatora, molim vas, uključite ventilator na najveću prijenos prije daljinskim upravljačem. (g) Prijemnik oglašava se zvučni signal kada kliknete na daljinski upravljač.To može nevolja neke ljude. (h) Molim vas, pobrinite se da je poklopac ventilatora dovoljno prostora, inače prijemnik mora biti postavljena u neposrednoj blizini.

Upućivanje (baterija nije uključena):

1 * Primatelj 1 * Zidni držač 1 * Ručni daljinski upravljač

Upute za instalaciju:

☞ [Zaštitni materijal] Stvar je stabilan i kvalitetan eco-friendly zaštitni uređaj od ABS-plastike, pogodan za većinu univerzalnih kompleta za daljinsko upravljanje stropne navijača. ☞ [Područje primjene]: Univerzalni komplet za daljinsko upravljanje stropne ventilatorom qiachip može se koristiti za većinu strop obožavatelja, ovaj komplet bežični kontroler pretvara tradicionalne stropni ventilatori u daljinski stropni ventilatori.Opseg: kuća, restoran, ured, hotel, klub, garaža.Imajte na umu da je primalac nema funkcije raspon. ☞ [Nova tehnologija]: Nema internog releja.Koristite poluvodičke sklopke umjesto mehaničkih releja.Buka prebacivanje možete isključiti, nema переключающих doug, bez dodatnih opcija.Nova tehnologija čini setove za daljinsko upravljanje strop obožavatelja sigurnije i креативными. ☞ [Multi-function, tihi način rada 3 u 1]: Uključuje 4 nezavisna gumba za kontrolu ventilatora: 3 brzine (visoka /srednja / niska) i isključeno.; 4 nezavisna gumba za daljinsko podešavanje i upravljanje vremenom: 1 sat, 2 sata, 4 sata, 8 sati; 1 gumb za uključivanje / isključivanje rasvjete (bez zatamnjenja).S funkcijom isključivanja zvuka ☞ [Važno]: Prije kupnje, molimo, obratite pozornost na to odgovara li unutarnje dimenzije ventilatora veličine našeg crne prijemnik, a izbjegavajte kupnju nesukladnih proizvoda.Napomena: Ako imate bilo kakvih problema sa ovim proizvodom, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas.To može biti prije u operativnu problem, nego problem kvalitete proizvoda.

PROGRAM podrške No
Korištenje Univerzalni, Rasvjeta, Električna vrata, Automatizirani zavjese
Razina zvuka 20 db
Naziv QIACHIP ( КВАЧИП )
Učestalost 433 Mhz
Bežična veza RF
Broj modela AC 110V 220V Univerzalni Daljinski Upravljač Ventilatorom Lampe Kontroler
Kanal 3
Materijal PVC
Raspon daljinski upravljač >20 M
Napon 200V-260V
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Certifikacija CE
Pakiranje DA
Težina 0.3KG

Anonymous - 2022-12-01

ventilator radi vrlo sporo na maksimalnu brzinu. ne mogu isključiti zvučni signal. uprava nije vrlo dobro govori engleski..

Anonymous - 2022-11-08

Poštovani prodavatelj Kao što se vidi iz opisa, ovaj uređaj radi na 110-240 V. ja Sam naredio. Onda se iznenada našao sam jedva primjetan napon od 110 volti. Napisao sam prodavaču da u Izraelu postoji samo 220V i molim da mi pošaljete uređaj na 220V. Primljena je na napon od 110 V. želim ga vratiti prodavatelju i dobiti svoj novac natrag. PS. Za ovu prigodu moj brat je također dobio istu uređaj, ali za 220V. Ja sam je povezan u skladu s . vodič za korisnike, ali ventilator se vrti u suprotnom smjeru. Gdje je istina u obilježavanju na žicama ili u korisničkom priručniku. Michael .

Anonymous - 2022-08-24

Puno vam hvala! Sve je u savršenom stanju, spojili luster-radi). Proizvod je došao prije isteka roka..

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena s *

Vaša ocjena