YOPOOD Smart Screen Digitalni sustav Rekvizite room escape unesite točnu lozinku od 4 znamenke za otključavanje davatelja igre takagism u stvarnom životu

1 150.10 kn

Oznake: inteligentni sustav označavanja zaslona prop, Igra soba pobjeći, Skladište, vrijeme rada, oltar викканских pribora, igra rekvizite ručka voltmetar rekvizite

Na lageru

  • Broj artikla: w2502

38641 Hot prodaja

Sve je moguće!Jednostavno opišite nam ideju, a mi izračunajte proizvoda i troškovi ponuditi najviše odgovarajuću ponudu.

On podržava sustav pisama, ako vam je potrebna verzija pisma, molim vas, ne ustručavajte se kontaktirati nas!!!

Naziv proizvoda: broj demokratskih Smart Screen Kako igrati Igrači će se naći smart-ekran na kojem će 4 znamenke, oni moraju shvatiti lozinku i kliknuti 4 znamenke do željene brojeve, a zatim se otvara zaključavanje 12 EM.Osnovne informacije Povezivost: žična Audio efekt: sa zvukom 7-inčni zaslon od 4,3 inča ekran 20,5 * 13 cm 13,5 * 9 cm Popis rekvizite Jedan kontroler Jedna crna ploča s intelektualnim ekrana Jedan izvor za napajanje od 12 Opis proizvoda 1. Podrška za korisnike za reviziju lozinke. 2. Korisnici mogu mijenjati zvukove.Korak prezentacije 1 Na zaslonu će se pojaviti sučelje za preuzimanje, kada se korisnici uključe ovaj sustav.Korak 2 Na pametne zaslonu će se pojaviti 4 znamenke.Kada dodirnete brojke mijenjati od 0 do 9. Korak 3: Promijenite sve 4 znamenke na ispravne lozinke sustav će se prebaciti na stranicu za uspjeh, i zaključavanje otvara se istovremeno.Način vraćanja Kliknite na gornji lijevi kut za reset.Postavljanje lozinke Kada je sustav u sučelju preuzimanje, kliknite na gornji lijevi kut za ulazak u sučelje postavki lozinke.Zatim postavite željenu lozinku i kliknite "Spremi" da biste dovršili postavku lozinke.

Kako spojiti EM lock na kontroler?

Crvena žica EM lock (pozitivan 12) mora biti povezan sa crvenom linijom kontroler.A crni kabel modula (pozitivan 12) mora povezati s crnom crtom elektromagnetskog dvorca.

Korisni savjeti: Elektronska brava 12V je ekskluzivni element naše rekvizite.Možete kupiti ovaj EM lock na našem linku.

Tople Kape

1. Detalji rekvizita

Prijedlog ne uključuje EM lock, molimo dostavite 12 EM lock sami.

2. Carine

Uvozne carine, poreze i pristojbe nisu uključeni u cijenu robe.

3. Uvjeti dostave

1) vršimo dostavu na cijelom svijetu (osim nekih zemalja i APO/FPO).

2) Mi ćemo poslati robu u roku od 48 sati nakon primitka uplate, ako vam je potrebno promijenili adresu, molimo vas, kontaktirajte nas u roku od 24 sata nakon uplate.

3) Vrijeme isporuke usluga pružena od strane prijevoznika i ne uključuju vikende i praznike.Vrijeme u putu različito, posebno u svečanim danima.Ako niste dobili svoj teret u roku od 30 dana, samo me kontaktirajte.Mi отследим slanje i odgovoriti vam u skorije vrijeme.

4) Slike, kao što je prikazano na videu i fotografijama, su dizajnirani za svoju referencu.

Vaše zadovoljstvo je naša najvažnija stvar!

4. Povratne informacije

Ako ste u mogućnosti dati nam rano potvrdu nakon primitka rekvizite, to će biti mnogo poštovati.Molimo vas da ostavite pozitivan savjet, ako ste zadovoljni našim rekvizitima (pet стартов).Samo nemojte se ustručavati da nas kontaktirate prije nego što ostavite bilo kakve negativne ili neutralne naši.Odlučimo problem što je prije moguće.Hvala na razumijevanju.

5. Povrat

Sve proizvode dobre kvalitete i strogo provjeravaju prije dostave.Mi pobjeći bilo kakvih problema sa kvalitetom.Ako niste zadovoljni, možete nas kontaktirati u roku od 24 sata i razmjenjivati robu u roku od 7 dana.Ako rekvizite je na raspolaganju više od 7 dana, smatra se da je koristilo, i ne možemo dati povrat novca ili zamjenu.

Svi vraćeni proizvodi moraju biti u originalnom stanju i u originalnoj ambalaži sa svim uključenim komponentama.Također je potrebno dati nam određeni uzrok i broj za praćenje za povratak.

Nakon što potvrdite sve gore navedeno i otkazati transakciju sa www.sportska-obuca.com.hr, mi ćemo vam povrat novca u punom iznosu dobitne oklade.Ili možete odabrati zamjenu.Za bilo koje pitanje, samo ne ustručavajte se kontaktirati nas.

Platforma - "pametna kuća" Drugo
Certifikacija Nema
Sigurnosni način rada Tolerancija kvarova pomoću signala
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Broj modela ТА102
Smjer Nema

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena s *

Vaša ocjena