8 Kanalni Profesionalni Mikser PC Digitalne Konzole USB Zvučna Kartica Visok Nizak Ton Bluetooth DJ Kontroler Mikser Audio Profesionalna Oprema

1 150.87 kn 805.59 kn

Oznake: mikser pc digitalne konzole usb

Na lageru

  • Broj artikla: w4243

Karakteristike:

* Visoka kvaliteta: tanak dizajn, lagan i prenosiv, otporan metal prah-obložene može napraviti automobil stabilniji do pada i dugotrajan.

* 3-полосное poravnanje: svaki моноканал ima 3-полосное poravnanje, neovisno podešavanje visokih i srednjih bas efekt odjeka, a ljudski glas više zgodan.

* 8-kanalni ulaz: 8-kanalni mono mikrofon, linijski ulaz, 1 grupa стереовходов, s микрофонным балансным ulaznim priključkom, je kvalitetan mikrofon i pojačalo.

* Bežična priključna stanica Bluetooth: integrirani Bluetooth, podrška za većinu elektronskih uređaja s Bluetooth bežična priključna stanica, brzo docking station i uživajte u bežičnom komunikacijom.

* Ulaz s U-a, izravna kuka uživo: podrška za mobilni uređaj za pohranu U-diska, možete pohraniti pjesme na U-disk, ubacite ga za reprodukciju.

* Ugrađeni 6 glazbenih načina: Ugrađeni su prirodni, pop, rock, jazz, klasika, country 6 glazbenih profila, uvijek će biti prikladan za vas.

* Intelektualna kompatibilnost s različitim uređajima: kartica se može povezati s različitim vrstama zvuka, koji je prikladan za korištenje u različitim slučajevima.

Specifikacija:

Naslov: Mikser

Maksimalna razina za ulazne podatke: +24dBu

Maksimalni nivo ulaznog signala linije: +24dBu

Maksimalni izlazni nivo: XLR XLR + 26dBu

Glavni mjerač razine: 10-segmentni led, -24 db za fiksiranje

Frekvencijski opseg: 20 Hz-30 khz ± 0,5 db

Maksimalna potrošnja energije: 15 W

Ukupan гармоническое distorzija: 85 db, između kanala> 82 db

Buka (22 Hz-22 khz): ulazni šum svjetlosnog efekta -122 дБу, preostali izlazna buka: Pakiranje dolazi u kompletu:

1 * Mikser

1 * Adapter za napajanje

1 * Priručnik za uporabu

Napomena:

1. Zbog mjerenja ručno i manje varijacije boja dozvoljena je razlika u 1-3 cm (0,4-1,18 inča) u zavisnosti od različitih postavki zaslona.

2. Zbog razlike u osvjetljenju i zaslonu u boji robe može se malo razlikovati od boje na fotografijama.Molimo za razumijevanje.

Vrsta Mješalice, Učinaka
Naziv люксуглоу
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Certifikacija CE

Anonymous - 2022-12-21

Odličan proizvod, odlična kvaliteta i cijena.

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena s *

Vaša ocjena