Solepearl Skup Mješalice Za tuš Antikni Mesing Zidna Slavina Za Kupaonice Mikser Za Tuširanje S stropni tuš tropska Kiša Tuš Sustav Komplet Za kupanje

1 286.40 kn 656.05 kn

Oznake: slavina za kadu od mesinga, Kit Slavine Vodovod, slavina za kadu dizalica, set slavina za kadu i tuš, kit za uporabu

Na lageru

  • Broj artikla: w74480

Materijal premium klasa: prikladniji mesinga set za tuširanje.Otporan na visoke temperature, противоэрозионная, противоизносная i visoka čvrstoća.

Poseban dizajn: Vintage luksuzna dekoracija od antičkih mesinga.On je sjajan i idealan je za modernog dizajna kupaonice.

Prikladniji mesinga mikser za tuširanje: Dvostruka poprečna ručka za toplu i hladnu vodu.Dolazi s podesivim adapterom za podešavanje udaljenosti između provrta u rasponu od 5 cm do 66 cm (13,5-16,5 cm).

Komplet: miješalica za tuš u kupaonici + 8 "kišne navlake za tuširanje + ručni tuš + tuš satna + fleksibilno crijevo 1,5 m + montažni pribor

Pouzdan partner: Garancija 5 godina.Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo, kontaktirajte nas i mi ćemo se potruditi pomoći vam riješiti problem.Otporan na visoke temperature, противоэрозионная, противоизносная i visoka čvrstoća.

Podesiva po Visini DA
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Broj modela ZJX0057
Oblik duša Cijele
To je pametan uređaj NO
Površinska dekoracija Polirano
Certifikacija CE
Naziv Солеперловый
Materijal Mesing

Anonymous - 2022-11-23

Ja sam vrlo zadovoljan s narudžbom. Slavina za tuš je vrlo dobro napravljena i dostavljena vrlo brzo. Ja sam svim srcem preporučujem. .

Anonymous - 2022-12-09

NIJE PRIMIO.

Anonymous - 2022-11-11

Dobijeni proizvod ne odgovara narudžbi: jedini pristupačne opcija za tuširanje s podesivim sustavom je mikser s jednom mješalicom, dobiven tuš ima dva zasebna mikser, što je nepraktično i nije isti.

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena s *

Vaša ocjena